De Onderdelendienst van Maas Autogroep

De dienst die meer levert dan onderdelen aan het universele autobedrijf en het schadebedrijf.

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan jou als zakelijke klant. Wij bieden je naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort. Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met jou meedenkt, zodat je de kwaliteit kan leveren die jij jouw klanten belooft. Met oog voor jouw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van jouw bedrijf. Wij doen er alles aan om een vast onderdeel te worden van jouw bedrijf. Hoe kunnen wij je helpen jouw werkzaamheden zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren? Jouw onderdelen online bestellen? Het kan eenvoudig met ons online formulier. Let op: Dit is alléén voor zakelijke klanten.

Originele Onderdelen

Wij zorgen ervoor dat je alle, en dan ook écht alle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens razendsnel in huis heeft.

Kies altijd voor originele onderdelen. Origineel; op alle onderdelen beter.

Technische Ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat jij en jouw mensen alle, en dan ook echt álle technische ondersteuning krijgen bij het bestellen van de juiste onderdelen en de montage daarvan. Zo kan er gebeld worden met een van onze merkspecialisten, je kunt bij ons langs komen en als het nodig is komen wij gewoon bij jou langs.

Bestellen & Leveren

Het bestellen van onderdelen kan snel en wanneer het jou het beste uitkomt. Het bestellen kan nml. uiteraard telefonisch, maar ook heel eenvoudig online. Qua levering zijn wij altijd stipt:

  • 's ochtends besteld is 's middags geleverd
  • 's middags besteld is de volgende ochtend geleverd

Online formulier

Maak uw keuze