Het Maas Autogroep Business Center

Bij het Maas Autogroep Business Center kun je als zakelijke klant met al jouw mobiliteitsvraagstukken terecht. Bij het beheer van jouw wagenpark komt immers veel kijken. Met passie voor mobiliteit en duurzame oplossingen heeft Maas Autogroep op vrijwel ieder mobiliteitsvraagstuk een passend antwoord. Naast de verkoop van nieuwe auto’s, kun je ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, kopen, duurzaamheid, elektrificatie, leasen, huren, verzekeren en financieren. We hebben specialisten in huis die je van goed advies voorzien.

Zakelijk een auto kopen, huren, leasen, onderhouden of repareren? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met onze mobiliteitsadviseur. Hij neemt graag de tijd voor je tijdens een oriënterend gesprek bij jou op kantoor om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

Neem contact op met onze mobiliteitsadviseur

Maas Leasing

Bij Maas Leasing weet je zeker dat je het gemak beleeft van onbezorgd rijden. Met ons veelzijdige aanbod van comfortabele personen- en bedrijfswagens durven we met een gerust hart te stellen dat wij jouw behoefte aan mobiliteit optimaal kunnen invullen. Daarbij hoef je bij ons niet vanaf jouw beeldscherm te kiezen in welke auto je wilt rijden. Je kunt ook een keuze maken in één van de vestigingen van Maas Autogroep en van tevoren ervaren of de door jou gekozen vierwieler daadwerkelijk bij jou past. Een leasemaatschappij met showrooms. Dat maakt kiezen voor Maas Leasing wel heel eenvoudig.

Mobiliteit op maat

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wil je maar één ding: dat de wagen aansluit bij jouw bedrijf, branche en wensen. Wij begrijpen dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is. Vandaar dat we een legio aan ombouwmogelijkheden bieden voor iedere bedrijfswagen. Want of je nu een schilder, timmerman, bloemenleverancier of pakketbezorger bent: je wilt een wagen die past bij jouw beroep. Daarnaast bieden we ook tal van mogelijkheden voor personen met beperkte mobiliteit.

Lease a Bike

Goed nieuws! Oude tijden herleven nu de "fiets van de zaak" terug is. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die iedereen blij maakt. De werkgever én de werknemer. Een fiets van de zaak aanbieden is dankzij de nieuwe wetgeving duidelijk en eenvoudig. Bovendien kan het kosteloos! Hoe werkt dat dan?

De Maas Autogroep Onderdelendienst

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan jou als zakelijke klant. Wij bieden je naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort. Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met jou meedenkt, zodat je de kwaliteit kan leveren die jij jouw klanten belooft. Met oog voor jouw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van jouw bedrijf. Wij doen er alles aan om een vast onderdeel te worden van jouw bedrijf.