Partner in Zakelijke Mobiliteit

Bij team Zakelijke Mobiliteit kunt u als ondernemer met al uw mobiliteitsvraagstukken terecht. Bij het beheer van uw wagenpark komt immers veel kijken. Met passie voor mobiliteit en duurzame oplossingen heeft Maas Autogroep op vrijwel ieder mobiliteitsvraagstuk een passend antwoord. Naast de verkoop van nieuwe auto’s, kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, kopen, duurzaamheid, elektrificatie, leasen, huren, verzekeren en financieren. We hebben specialisten in huis die u van goed advies voorzien.

Zakelijk een auto kopen, huren, leasen, onderhouden of repareren? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze mobiliteitsadviseurs. Ze nemen graag de tijd voor u tijdens een oriënterend gesprek bij u op kantoor om uw wensen en behoeften in kaart te brengen.

Neem contact op met onze mobiliteitsadviseurs

Global Social Media Plan August 2021 eHybrid IS 3 clean

Waarom Maas Autogroep?

 • check-rood

  Ruim 60 jaar ervaring

  Al veel ondernemers zijn u voorgegaan!

 • check-rood

  Bijna 300 enthousiaste collega’s

  Goed opgeleide en gecertificeerde verkoop- en servicemedewerkers én monteurs

 • check-rood

  Wij denken in oplossingen

  En gaan geen uitdaging uit de weg!

 • check-rood

  One-stop-shop

  Breed scala aan mobiliteitsproducten en diensten.

 • check-rood

  Maatwerk oplossingen

  Groot netwerk van ombouwers: alles is mogelijk!

 • check-rood

  1 aanspreekpunt

  Advies van aanschaf tot beheer, van A tot Z geregeld voor aflevering.

 • check-rood

  Regionaal en maatschappelijk betrokken

  Ondernemend familiebedrijf met groen autohart

 • check-rood

  Persoonlijke benadering

  Continue focus op klanttevredenheid

Ondernemersinformatie

Maas Leasing

Bij Maas Leasing weet u zeker dat u het gemak beleeft van onbezorgd rijden. Met ons veelzijdige aanbod van comfortabele personen- en bedrijfswagens durven we met een gerust hart te stellen dat wij uw behoefte aan mobiliteit optimaal kunnen invullen. Daarbij hoeft u bij ons niet vanaf uw beeldscherm te kiezen in welke auto u wilt rijden. U kunt ook een keuze maken in één van de vestigingen van Maas Autogroep en van tevoren ervaren of de door u gekozen vierwieler daadwerkelijk bij u past. Een leasemaatschappij met showrooms. Dat maakt kiezen voor Maas Leasing wel heel eenvoudig.

Tijdelijke Mobiliteit

Ook wanneer u als ondernemer, om wat voor reden dan ook, voor een korte periode op zoek bent naar mobiliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn partner van Euromobil en hebben hiermee een landelijk dekkend netwerk van verhuurauto's. Zelf hebben we een vloot van 400 auto's beschikbaar, welke nooit ouder zijn dan twee jaar en maar weinig kilometer hebben gereden. Voor elke wens hebben wij een passende oplossing: Van Bedrijfswagens en SUV modellen tot stationwagens en elektrisch. De looptijd bepaalt u als ondernemer altijd zelf, deze is per dag opzegbaar dus erg flexibel! Ook afleveren op locatie is mogelijk indien gewenst.

Financiering en Beheer

Kopen, Financial Lease, ROB contract, Operational Lease, Flexible Lease: Er zijn veel mogelijkheden. Maar wat is de juiste keuze voor uw bedrijf? Wij denken graag met u mee.

 

KOOPFINANCIAL LEASEROB CONTRACTENOPERATIONAL LEASEFLEXIBLE LEASE
Eigen geldTot 100% financieringZekerheidBehoud van cashflowNa één jaar boetevrij inleveren
Geen investeringsbehoeftenGeen beslag op eigen (liquide) middelenBudgetteerbaarheidBudgetteerbaarMinder risico op stilstand
Afschrijving en restwaarde ‘zelf’ bepalenRedelijk budgetteerbaarGeen incidentele hoge kostenGeen restwaarde risicoRuime keuze van voertuig en uitvoering
Investeringsaftrek mogelijkInvesteringsaftrek mogelijkSchaalvoordelenOne-stop-shoppingI.c.m. sale & lease back
Auto op de balansAuto op de balansTechnische vakkennis en ervaringZekerheid 

Lease a Bike

Goed nieuws! Oude tijden herleven nu de "fiets van de zaak" terug is. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die iedereen blij maakt. De werkgever én de werknemer. Een fiets van de zaak aanbieden is dankzij de nieuwe wetgeving duidelijk en eenvoudig. Bovendien kan het kosteloos!