Laat je inspireren tijdens de Audi Technicians Experience

Hét evenement voor Automonteurs op 22 maart in Moordrecht.

Avond vol informatie en beleving. Speciaal voor autotechnici

Ben jij een ervaren autotechnicus en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Audi Technicians Experience.

 • Ontdek alles over de nieuwste Audi technologie
 • Neem een kijkje in de toekomst van jouw vak
 • Eet een burger en pak een drankje

Ontdek de toekomst van jouw vakgebied

Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit? Wat is de impact van elektrificatie op het werk van autotechnici en hoe zorg je er voor dat jij voorbereid bent op de grote veranderingen in de nabije toekomst?

Tijdens de Audi Technicians Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door Audi experts, dwaal rond tussen de verschillende experience stations, maak kennis met virtual reality op de werkplaats, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik 'onder de motorkap' van de Audi e-tron GT. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je vandaag nog aan.

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten

De Audi Technicians Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om een vrijblijvend binnen te kijken bij Audi. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus en maak er samen een avond uit van.

Zo ziet de avond eruit

Vanaf 18:00 uur kun je binnenlopen, een drankje drinken, een burger pakken en rondkijken in de werkplaats waar je de nieuwste Audi modellen in detail kunt bekijken. De masterclasses beginnen stipt om 18:30 uur dus zorg ervoor dat je op tijd bent om niets te missen. Kom met een lege maag, want wij zorgen voor een burger.

22 maart
 • check-rood

  18:00 uur Inloop

  Pak een drankje, eet een hamburger en wandel rond in de werkplaats en bekijk de nieuwste Audi e-tron modellen van binnen en buiten.

 • check-rood

  18:30 uur De toekomst van jouw vak

  Experts geven in een ‘Top Gear’ talkshow setting hun visie op de ontwikkeling van jouw vakgebied.

 • check-rood

  18:50 uur Audi e-tron Masterclass

  Leer van de Audi experts alles over de nieuwste elektrische modellen.

 • check-rood

  19:15 uur Ontdekkingstour

  Bezoek de mini workshops op een van de experience stations, geniet van een drankje en een hamburger, stap in een Audi Experience simulator, kijk onder de motorkap van de Audi e-tron GT en deel kennis met vakgenoten.

 • check-rood

  21:00 uur Afsluiting

  Met een volle goodiebag terug naar huis