Arbeidsvoorwaarden

Bij Maas Autogroep vinden wij transparantie belangrijk. Dus ook in de arbeidsvoorwaarden..
Tijdens de sollicitatieprocedure zullen we in het laatste gesprek uitgebreid jouw arbeidsvoorwaarden bespreken. Maar welke arbeidsvoorwaarden heb je sowieso recht op en kun je dus sowieso verwachten?

Geld

 

Salaris conform de cao voor de motorvoertuigen; wij betalen elke maand op de 26e uit. Valt dit in het weekend dan betalen we op de vrijdag daarvoor, zodat je altijd op tijd je salaris hebt.

En natuurlijk 8% vakantiegeld; wij betalen elk jaar het opgebouwde saldo vakantiegeld in juni uit.

Verlof

 

Bij een fulltime dienstverband krijg je 24 verlofdagen op jaarbasis. 

Als je 40 uur per week werkt, krijg je er ook nog eens 13 ATV dagen op jaarbasis bij. Ook bieden wij de mogelijkheid om deze dagen voor een deel of helemaal elke maand bij je salaris uit te betalen. Wat jij het liefste wilt!

Vervoer

 

Als je voor ons zakelijke kilometers moet rijden, mag je een demo-auto gebruiken. Rij je liever met je eigen vervoer, dan mag je deze kilometers uiteraard declareren. 

Bij sommige functies krijg je een auto van de zaak, die je dus ook privé kan/mag gebruiken. Wel eentje uit eigen bedrijf natuurlijk. Dus een Seat, SKODA, Volkswagen of Audi.. 

Toekomst

 

Never change a winning team.. en dat geldt ook voor het team werkgever/werknemer. Dus waarom stoppen na contracten voor bepaalde tijd? Als het goed gaat, krijg je van ons gewoon een vast contract. Op dit moment heeft zelfs ruim 76% van ons personeel een vast contract!  En daar zijn we best trots op.

Extra's

 

Als je voor je functie een telefoon of laptop van de zaak nodig hebt, dan bieden wij je die aan. Of een vergoeding, wat jij wilt.

Regelingen

 

Zodra je bij ons in dienst komt, bouw je pensioen op. De pensioenregeling is ondergebracht bij Pensioenfonds Metaal & Techniek, zij verzorgen de gehele regeling. De pensioenpremie wordt door zowel werkgever als werknemer betaald. Het werknemers deel wordt maandelijks op je brutosalaris ingehouden en het werkgeversdeel betalen wij voor je.

Daarnaast is er ook een vaste verzekering voor het geval je langdurig arbeidsongeschikt wordt. Wanneer je minder salaris krjigt uitgekeerd vanuit het UWV, komt deze verzekering je iets tegemoet aan inkomen.

Opleidingen

 

Wil je een BBL opleiding volgen? Bij Maas kun je 4 dagen werken en 1 dag naar school, én wij betalen je opleiding!
Maar ook daarna(ast) bieden wij ruime opleiding en trainings mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over werken en leren bij Maas!

Terug naar vacature overzicht