201909-Volkswagen-Multivan6.1-01.jpg

Multivan 6.1

Het icoon. Innovatiever dan ooit

  • Kopen v.a.

    € 54.400,-

Volkswagen Multivan 6.1

De iconische Multivan is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Multivan 6.1 heeft een volledig nieuw en gedigitaliseerd dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. De Multivan 6.1 wordt leverbaar met nieuwe TDI-motoren en er komt een volledig elektrisch aangedreven versie met een actieradius van ruim 400 km. De Multivan 6.1 wordt in het vierde kwartaal van 2019 in Nederland verwacht.

- Koplampen (H7 en LED) 
- Achterlichten (standaard en LED) 
- Grille met nieuw design 
- Bumpers met nieuw design 
- Nieuw ontwerp lichtmetalen velgen 
- Nieuwe hoogwaardige stoelbekleding 
- Nieuw en gedigitaliseerd dashboard 
- Nieuwe infotainmentsystemen met schermgroottes tot 23 cm (9.2 inch) 
- Nieuwe bestuurdershulpsystemen

Interieur 6.1

Zicht op de toekomst: naast de nieuwe, tegen meerprijs leverbare 26 cm (10,25 inch) grote Digital Cockpit kenmerkt het interieur van de Multivan 6.1 zich door de nieuwste mogelijkheden die de standaard connectiviteit biedt via de nieuwste generatie van het modulaire Infotainment System, inclusief 23 cm (9,2 inch) touchscreen in de middenconsole. Daarnaast zorgen een hogere zitpositie en de tegen meerprijs leverbare 4-voudig verstelbare lendensteunen voor veel comfort en tal van opbergvakken houden het interieur opgeruimd.

Uw nieuwe zenuwcentrum

De snelheidsmeter van de toekomst: tegen meerprijs kan bij de Comfortline de klassieke weergave worden vervangen door een 26 cm (10,25 inch) groot display – bij de Highline behoort die zelfs tot de standaarduitrusting. Het innovatieve instrumentenpaneel toont de bestuurder veel extra informatie, die veel verder gaat dan de snelheid en het volume in de brandstoftank.

Over de Multivan 6.1

201909-Volkswagen-Multivan6.1-05.png

Heel eenvoudig de koers bepalen

De elektromechanische stuurbekrachtiging in de Multivan 6.1 biedt je actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties. Daarnaast vormt het nieuwe bekrachtigingssysteem de basis voor de modernste assistetiesytemen in de Multivan 6.1.

201909-Volkswagen-Multivan6.1-06.png

Meer zitcomfort

De Multivan 6.1 beschikt af fabriek over bijzonder comfortabele stoelen met optionele 4-voudig elektrisch verstelbare lendenstuenen. Uniek: de afzonderlijke stoelen in de Multivan kunnen gemakkelijk worden gedraaid en verschoven.

201909-Volkswagen-Multivan6.1-07.png

Maximaal verbonden

De mobiele telefoonaansluiting "Comfort" maakt de communicatie eenvoudig en je smartphone wordt draadloos opgeladen (afhankelijk van het model). Je handen blijven daar waar ze horen: veilig op het stuur.

Rijdynamiek 6.1

De Multivan 6.1 is leverbaar met tal van motor- en transmissievarianten. De tegen meerprijs leverbare versnellingsbak met dubbele koppeling (DSG) zonder trekkrachtonderbreking is bijzonder comfortabel en zuinig. Met de leverbare vierwielaandrijving 4MOTION blijft de Multivan 6.1 qua offroadcapaciteiten aan kop in zijn segment.

Assistentiesystemen 6.1

201909-Volkswagen-6.1-15.png

Zijflankbescherming

Veilig aan het verkeer deelnemen en schade door objecten of aan derden voorkomen? De optioneel leverbare flankbescherming controleert de zijkanten van de auto en waarschuwt bij kritieke afstanden ten opzichte van palen, muren of voetgangers.

201909-Volkswagen-6.1-14.png

Zijwindassistent

De standaard geleverde zijwindassistent is een onderdeel van het elektronische stabiliseringsprogramma. De bestuurder wordt bij sterke zijwind ondersteund door automatische remingrepen op de wielen.

201909-Volkswagen-6.1-13.png

Rijstrookbehoudassistent "Lane Assist"

De optionele rijstrookbehoudassistent stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

201909-Volkswagen-6.1-11.png

Dodehoeksensor ("Blind Spot") incl. uitparkeerassistent

De optionele uitparkeerassistent geeft een waarschuwend signaal, wanner bij het achteruit uitparkeren een ander voertuig dat op kritieke afstand nadert wordt herkend. Indien de bestuurder niet reageert, kan het systeem door een remingreep de gevolgen van een mogelijk ongeval verminderen of dit idealiter voorkomen.

201909-Volkswagen-6.1-12.png

Parkeerassistent "Park Assist"

Gemakkelijk inparkeren? Dit systeem kan bijna volledig autonoom jouw Mulitvan inparkeren. Sensoren meten of er voldoende ruimte is om de Multivan te parkeren. Als er voldoende ruimte is, stop je de auto en bedien je alleen het koppelings, rem en gaspedaal, de auto neemt het sturen volledig over. Zo sta je perfect geparkeerd.

201909-Volkswagen-6.1-16.png

Automatische afstandsregeling

De tegen meerprijs leverbare ACC (Adaptive Cruise Control) past de snelheid automatisch aan een voor de Multivan rijdend voertuig aan, en houdt daarbij de door de bestuurde ingestelde afstand aan. Het systeem is inclusief het afstandscontrolesysteem "Front Assist".

Multivan 6.1