Volkswagen Tiguan

On-road, off-road en online, de nieuwe Tiguan biedt u een wereld aan mogelijkheden. Met zijn state-of-the-art technologie, gestroomlijnde design en ultieme comfort wordt rijden genieten. Of u nu in de drukke stad rijdt of buiten de gebaande paden. En of u nu kiest voor automaat of schakelen, twee- of vierwielaandrijving of chique Highline of sportieve R-Line.

Volkswagen Tiguan

Het robuuste design van de nieuwe Tiguan verklapt direct waar hij toe in staat is. Met het optionele off-road-pakket doet u hier nog een schepje bovenop. En wilt u echt overal uit de voeten kunnen? Kies dan voor een vierwielaangedreven uitvoering met 4MOTION Active Control. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende rijstijlopties, zoals Snow, Onroad en diverse off-road-instellingen. Ultieme vrijheid.

De nieuwe Tiguan is vanaf nu te bestellen en is al verkrijgbaar vanaf 28.790 euro. 

Buitengewone vormgeving. Ook van binnen. Net als het exterieur is het interieur compleet vernieuwd en toch onmiskenbaar Tiguan. In het hart van het ergonomische interieur bevindt zich de middenconsole dat nu naar de bestuurder toe is gericht. Alles voelt heel natuurlijk. De intuïtieve bedieningselementen bieden een scala aan innovatieve functies.

 

Op de weg en off-road.

Nooit meer offline. Met de mobiele online diensten van Volkswagen Car-Net heeft u altijd en overal toegang tot een groot aantal online services zoals navigatie, verkeersinformatie en interessante gegevens over uw bestemming. Optioneel heeft u zelf toegang tot een selectie apps van uw smartphone. Bediening gaat eenvoudig via het grote touchscreen van uw infotainmentsysteem. 

Biedt ruimte. En meer. Veel meer. Of u nu off-road de natuur in trekt, gaat sporten of uw wekelijkse boodschappen doet, de nieuwe Tiguan is er klaar voor. De 4MOTION Active Control vierwielaandrijving biedt een reeks aan rijprofielen die de Tiguan geschikt maakt voor elk soort terrein en alle weersomstandigheden. Het veelzijdige interieur is uiterst flexibel en kan eenvoudig aangepast worden naar uw wensen. En dankzij de Easy Open-functie kunt u met inladen gemakkelijker uit de voeten. Zelfs met uw handen vol.

BEKIJK DE BEELDEN

 

  

Deze auto zelf samenstellen?

Via Volkswagen.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Volkswagen.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen      Bekijk de brochure

 

 

Laten we anders een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen