Volkswagen T-Roc

Durf jij een andere weg in te slaan? Ga dan voor de splinternieuwe T-Roc. Groots vakmanschap tot in de kleinste details, een eigenwijs en stoer design met ontelbare personalisatie-opties.

Volkswagen T-Roc

Een indrukwekkend voorkomen, stoer en elegant. Vaak openbaart een sterk karakter zich meteen. Je ziet het al aan de voorkant: met zijn stoere mistlampen en de led-daglichtverlichting in ringvorm blaakt de T-Roc van zelfvertrouwen. De vele stylingsmogelijkheden laten hem opvallen en zelfs de kleinste details benadrukken zijn finesse. Deze SUV is een echte blikvanger.

 

 

 

Multimedia

Met het optionele Active Info Display en navigatiesysteem ‘Discover Media’ komt u overal goed aan en maakt u van elke rit een feestje. Laad onderweg uw telefoon op met de innovatieve telefoonvoorbereiding ‘Plus’. En met het krachtige geluidssysteem ‘beats’ kiest u voor optimaal muziek-genot. Ook voor de meest veeleisende oren.

 

Past zich alleen aan, wanneer u dat wilt

Individueel tot in het kleinste detail, maar alleen wanneer u dat wilt. Buiten én binnen. Dus laat uw fantasie de vrije loop. Zorg ervoor dat de nieuwe T-Roc slechts één richting kiest: die van uw persoonlijke smaak.

 

rijassistenten

Zelfverzekerd zijn is makkelijk als je weet wat je sterke punten zijn. En de nieuwe T-Roc heeft veel sterke punten. Waaronder krachtige en betrouwbare rijassistenten. Comfortabel rijden. Perfecte prestaties!

 

bekijk de beelden

 

 

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen