Volkswagen T-Cross

De nieuwe Volkswagen T-Cross - "I am more than one thing". Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad, maar is ook opgewassen voor het avontuur daar buiten. Dankzij Volkswagen MQB plaftorm is de VW T-Cross van binnen verrassend ruim en flexibel.

Volkswagen T-Cross

 

actie!

Bestel jouw nieuwe T-Cross in de maand december en januari '19 en krijg van ons gratis 500,-* aan accessoires. Wacht niet te lang want OP=OP. 

Bestel nu!

 

I am more than one thing.

Geef kleur aan je leven.

Een auto net zo veelzijdig als jouw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. Word verliefd op de auto die, als iedereen rechtdoor gaat, samen met jou rechts afslaat. Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad, maar is ook opgewassen voor het avontuur daar buiten. Dankzij Volkswagen MQB plaftorm is de VW T-Cross van binnen verrassend ruim en flexibel. De Achterbank kan in de lengterichting naar voren en naar achter worden verschoven, voor meer bagageruimte of juist meer beenruimte. De auto kan met de achterbank omhoog 385 tot 455 liter bagage meezuilen. Bovendien wil Volkswagen met de T-Cross de meest veilige auto in zijn klasse neerzetten. Dat betekent niet alleen een uitstekende botsveiligheid, maar ook een uitgebreid aanbod aan assistentiesystemen. Onder andere Lane Assist en Front Assist, City Emergency Braking System en Pedestrian Monitoring zullen tot de standaard uitrusting behoren. Als extra optie kan er gekozen worden voor een Blind Spot Sensor (deze waarschuwt u voor voertuigen in de dode hoek), Adaptive Cruise Control (gebruikt de radar om automatisch te kunnen remmen en accelereren), en de proactieve inzittendenbescherming. De proactieve inzittendenbescherming sluit de ramen en het panoramadak, spant de gordels aan en verhoogt de remdruk bij een eventuele dreigende aanrijding. Kortom, de T-Cross is direct een van de veiligste SUV’s in zijn klasse!

Niet in één woord te vatten.

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

 

Veilig.

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt je waar nodig. Wijk je onbedoeld van je rijbaan af? De T-Cross zet je weer recht. En dreigt er een aanrijding met je voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om jou te helpen. Teamwork. 

Stoer.

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef je de menigte niet te volgen, maar kies je wat jij wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

 

Functioneel.

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z'n klasse, namelijk 455 liter. Neem je je surfplank mee? Dan klap je gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

 

DE VOLKSWAGEN T-CROSS IS ER MET EEN VANAFPRIJS VAN € 22.620,- 

 

T-Cross      
1.0 TSI 95PK   vanaf € 22.620
       
T-Cross Life      
1.0 TSI 95PK Life vanaf € 24.630
1.0 TSI 115PK Life vanaf € 24.970 
1.0 TSI 115PK DSG Life vanaf € 27.770
T-Cross Style      
1.0 TSI 115PK Style vanaf € 27.860
1.0 TSI 115PK DSG Style vanaf € 29.660

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

 

* Deze actie geldt alleen bij aanschaf van een Volkswagen T-Cross bij Maas Autogroep gedurende de periode van 07-12-2018 t/m 31-01-2019. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Voucher is niet inwisselbaar voor contant geld. De voucher dient in 1 keer te worden besteed. Besteedt u minder dan het bedrag van de waardebon, dan ontvangt u geen restitutie.