Volkswagen Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. En met een verrassend lage instapprijs. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd 'App-Connect', waarmee de Polo zelfs de eerste in Europa is. Bovendien zijn de stoere, compacte lijnen van de Polo verder aangescherpt. Zaken als comfort, veiligheid en afwerking zijn naar een nóg hoger plan getild. Dankzij krachtige en tóch superzuinige TDI- of TSI-motoren, is de keuze voor de Polo voor u altijd een goede investering.

Volkswagen Polo

 Laat u verrassen door de nieuwe achterkant met zijn Tornadolinie. De opvallende belijning begint bij de voorspatborden, loopt strak over de vier deuren en komt samen op de achterklep. Daardoor ontstaan de opvallende contouren van de nieuwe Polo die pure dynamiek uitstralen. De markante verschijning wordt compleet door de nieuwe koplampen met led-dagrijverlichting, automatische ligths-on-functie en ledkentekenplaatverlichting.

Een sportieve look met de 17-inch lichtmetalen velgen Pamplona met vijf dubbele spaken in de kleuren Adamantiumzilver of Glamzilver. De nieuwe Polo is sportief en onderscheidend. Het vooraanzicht heeft een grootse uitstraling door de lange motorkap en de dynamische horizontale lijnen. De optionele vernieuwde led-koplampen met dagrijverlichting zijn de perfecte combinatie met de atletische rondingen van deze compacte auto. 

 

De Polo is al verkrijgbaar vanaf € 15.550 ,-

   

 

en wat nog meer?

Nooit meer iets of iemand in uw dode hoek, met de 'Blind Spot'-sensor in de nieuwe Polo. Fileparkeren of achteruit inparkeren is geen probleem. De parkeerassistent 'Park Assist' berekent exact of de auto op een parkeerplek past en stuurt zelfstandig in en uit. Gebeurt er iets onverwachts, dan kunt u rekenen op het observatiesysteem 'Front Assist', inclusief noodrem-systeem en voetgangerherkenning. De nieuwe Polo is Uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC). Met een druk op de knop zorgt het systeem er door te remmen of te versnellen dat de afstand tussen u en uw voorganger gelijk blijft en dat u de ingestelde snelheidslimiet niet overschrijdt. 

 

wat vinden wij er van?

Hier hebben we eigenlijk geen woorden voor nodig, wij hebben namelijk Sem van Cars & Dumbbells uitgenodigd om zijn persoonlijke mening te vertellen en dit heeft hij gedaan door middel van een kleine vlog, bekijk hem nu.


 

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Volkswagen.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Volkswagen.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen