Volkswagen Golf

De nieuwe Golf & Golf GTE zijn bestelbaar. Een op de GTI geïnspireerde plug-in hybride met 60 maanden lang 15% bijtelling. De GTE beschikt namelijk over een 1.4 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk plus elektromotor van 75 kW/102 pk.

Volkswagen Golf

 

Exterieur


Zo goed kan het voelen om iets achter te laten. Met zijn opvallende verschijning rijdt de nieuwe Golf vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen blijft hij toch volop een Golf. Ook als Variant.  De achterkant van de nieuwe Golf en Golf Variant ziet er dynamischer uit dan ooit en is standaard voorzien van fraaie led achterlichten. De vernieuwde achterbumper met diffuser zitten standaard op elke Golf. Bij de Trendline en Comfortline zijn de uitlaatpijpen onzichtbaar weggewerkt. De Highline heeft fraaie chromen sierlijsten in de diffuser. Maar het beste komt nog: de nieuwe optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers1).

De nieuwe Golf Variant is kortom moderner dan ooit, ook dankzij een nog ruimere keuze uit lichtmetalen velgen en kleuren. Op de foto ziet u bijvoorbeeld een optionele uitvoering in Kurkuma Yellow met ‘Jurva’ lichtmetalen velgen. Onzichtbare ogen. De sensor voor diverse rijassistenten is elegant achter het Volkswagen-logo geplaatst. 

Interieur

De Highline is slechts één van de toonaangevende uitvoeringen van de nieuwe Golf Variant. Het fraaie Active Info Display is uw toegangspoort naar een digitale wereld. Het radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ heeft een extra groot display van 23,4 cm (9,2 inch): alle relevante informatie en meer duidelijk in beeld. Het systeem is bovendien bijzonder intuïtief in gebruik. Nieuwe deurpanelen, nieuwe decoratie en een ruime keuze in stoelbekleding geven daarbij een gevoel van luxe.

Toerenteller, snelheidsmeter, kilometerteller of navigatie: op het optionele hoge resolutie Active Info Display van 31,2 cm (12,3 inch) kunt u veel nuttige informatie tevoorschijn halen en naar wens rangschikken. Zo kunt u de wegenkaart uitlichten door de navigatie, snelheidsmeter en toerenteller naar de zijkant te schuiven. Daarnaast kunt u gegevens uit het infotainment-systeem in de middenconsole, zoals uw contacten, foto’s of albumhoezen, ook in het Active Info Display weergeven

 

 

Infotainment

De infotainment-systemen in de nieuwe Golf Variant komt tegemoet aan de hoogste eisen. Onder meer met standaard touchscreen, telefooninterface en optionele Gesture Control. En nog meer, zoals:

  •  Telefooninterface ‘Comfort’ 
  • Gesture Control 
  • Radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ incl. App Connect
  •  Car-Net Guide & Inform1 
  • Intelligente rijassistenten 

 

 

De GTE wordt aan u geleverd inclusief een rijtraining om de hybride techniek optimaal te benutten.

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Volkswagen.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Volkswagen.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen