Volkswagen Arteon

Onweerstaanbaar voor de ogen.Verbluffend: dat is het aerodynamische uiterlijk van de Arteon. En niet alleen op het eerste gezicht! De slanke motorkap en de frameloze ruiten die met hun vloeiende lijnen soepel meebewegen met het design en naadloos opgaan in het geheel. Het kenmerkende ontwerp van de achterzijde vormt vervolgens de perfecte afronding. In de Business-Ruitvoering is het exterieur bovendien voorzien van extra highlights die de dynamiek van de wagen benadrukken. Het karakteristieke R-Line-logo op de grille, de herkenbare C-vormen in de voorbumper en de optionele 20-inch lichtmetalen velgen ‘Rosario’ in mat Dark Graphite zorgen ervoor dat u naar de auto wilt blijven kijken.

Volkswagen Arteon

Leidt uw emoties in goede banen. Ervaar het interieur van de nieuwe Arteon Business R. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar ook een feest om aan te raken. Neem het multifunctionele lederen driespaaks stuurwiel met sierstiksels, het R-Line-logo en optioneel het geborstelde aluminium decorinleg ‘Silver Rise’. Geniet met al uw zintuigen in de optionele, zeer comfortabele stoelen met lendensteunen in ‘Carbon Style’*, decoratieve stiksels en het R-Line-logo als sierstiksel.

Niet in woorden uit te drukken. Sta even stil en geniet van de strakke lijnen van de nieuwe Arteon Elegance. Elk detail is een statement in design. Zoals de ronde chromen sierlijsten en de contrasterende buitenspiegels in mat chroom. De optionele 19-inch lichtmetalen velgen ‘Chennai’ en het Elegance-logo op de zijpanelen maken het beeld compleet. 

Comfort op het hoogste niveau.

Leun achterover en geniet van het kwaliteitsdesign van het interieur, de exclusieve materialen en het comfort op het hoogste niveau. Daarvoor zorgen de ergonomische comfortstoelen uitgevoerd in ‘Nappa’-leder in de kleuren Mistral grijs en Raven grijs. Optioneel zijn er veertien standen beschikbaar met massage- en geheugenfunctie. De lendensteunen zijn verstelbaar en de hoofd- en beenruimtes zijn royaal. Ontspannen rijden is veilig rijden. 

 

Elk moment de volle aandacht.

Opvallend: de nieuwe Arteon overtuigt niet alleen in termen van hoogwaardig design en rijplezier. Ook als het gaat om nieuwste assistentiesystemen loopt hij voorop. 

De automatische afstandsregeling 'Adaptive Cruise Control' werkt samen met een sensor die ervoor zorgt dat de auto op een vooraf geselecteerde afstand blijft van uw voorligger.1) 'Predictive Cruise Control' koppelt deze functionaliteit bovendien aan een snelheids- en bochtenassistent. U voorkomt te hard rijden doordat deze assistenten zich aan de geldende snelheidslimieten houden.2) Bovendien berekent het systeem de ideale snelheid om bochten te nemen, waardoor u comfortabel rijdt en het brandstofverbruik vermindert.

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Volkswagen.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Volkswagen.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen