Volkswagen T-Roc

Vol vertrouwen

 • Kopen v.a.

  € 32.790,-

 • Private lease v.a.

  € 479,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 319,-

 • Bijtelling

  22 %

Volkswagen T-Roc

Een compacte SUV met al het goede van onze meest succesvolle Volkswagens aller tijden: dat is de T-Roc. De T-Roc deelt veel techniek met de Golf en dat zie je onder meer terug in de C-Stijl, die de auto z’n robuuste look geeft. De SUV is ook uitgerust met luxe features als Front Assist, Active Info Display en automatische airconditioning (Climatronic).


 

Dit is de T-Roc

Compact, sportief en robuust. Met hoge zit, waardoor je altijd het overzicht bewaart. Wel zo veilig. De T-Roc heeft een herkenbaar design van binnen en van buiten. Kies voor een contrastkleur op het dak om je T-Roc extra op te laten vallen.

Innovatief & herkenbaar

De T-Roc kan worden uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen en innovaties als het Active Info Display waarbij je zelf kunt instellen hoe je instrumentenpaneel eruitziet. Voor welke uitvoering je ook kiest, het kenmerkende SUV-design heb je altijd.

Sportief

De T-Roc is van zichzelf al sportief, maar wil jij nog een stapje verder? Ga dan voor de T-Roc Sport. Deze uitvoering heeft 17 inch velgen, sport-comfortstoelen vóór en een chromen dakreling. Stuk voor stuk features die de dynamiek van de T-Roc benadrukken.

Kies je uitvoering

R-Line exterieur & interieur.

Maak de uitstraling van je T-Roc Sport nog krachtiger met het R-Line exterieur- en interieurpakket. De speciale R-Line bumpers benadrukken het sportieve uiterlijk. De 18 inch Sebring velgen of optionele 19 inch Suzuka velgen maken je T-Roc een echte blikvanger.

De meest opvallende features van de T-Roc

201908-Volkswagen-Troc-05.jpg

Grootste kofferbakruimte in zijn klasse.

Waar je ook heen gaat, je hebt altijd ruimte genoeg. De T-Roc heeft namelijk de grootste bagageruimte in zijn klasse. De totale ruimte is met 445 liter zelfs 65 liter groter dan de Golf. En klap je de bank neer, dan heb je 1.270 liter bagageruimte tot je beschikking.

201908-T-Roc 5.png

Houd controle op wat er om je heen gebeurt.

De T-Roc zit vol met veiligheidssystemen. Zo is de T-Roc uit te rusten met Side Assist, die met sensoren de omgeving rondom de auto in de gaten houdt. Zodra er iemand langsrijdt, krijg je een melding in de spiegel.

201908-T-Roc 4.jpg

Zie alles wat belangrijk is in één oogopslag.

Het moderne dashboard is uit te breiden met een digitaal dashboard. Op dit compleet digitale dashboard kies je zelf wat er getoond wordt: de kaart van de navigatie, de muziek waar je naar luistert of extra informatie over jouw T-Roc.

201908-T-Roc 6.png

Eigenwijs design.

De T-Roc is eigenwijs. De unieke LED dagrijverlichting, grote grill en strakke lijnen laten zien wie de baas is. Maak het stoere design af door een andere dakkleur te kiezen dan de rest van de auto.

201908-T-Roc 2.jpg

Front Assist met City Emergency Braking en Voetgangersherkenning

Front Assist met City Emergency Braking en Voetgangersherkenning herkent overstekende voetgangers en andere weggebruikers. Als er een aanrijding dreigt te gebeuren, dan grijpt het systeem in en maakt de T-Roc een noodstop.

201908-T-Roc.jpg

Trekgewicht tot wel 1.700 kg.

Met een trekgewicht tot wel 1.700 kg kun je grote aanhangers en caravans aan de T-Roc toevertrouwen.

T-Roc

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP 122123123systematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.