https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:dp-maasautogroep-nl/06/201911-vw-wintercheck-06.jpg?v=1-0

Volkswagen Wintercheck

Volkswagen Wintercheck

Ook in de winter willen we dat je volop van je Volkswagen kunt genieten. Geen onverwachte verrassingen - dat houdt je hoofd koel en de auto warm. Daar helpen we je bij met onze winteracties, zoals de Volkswagen Wintercheck. We controleren je auto op 12 essentiële winterpunten. En je ontvangt ook nog eens een gratis mattenset voor jouw Volkswagen.

De Volkswagen Wintercheck voor slechts € 20

Laat je Volkswagen controleren op 12 essentiële punten. Zo weet je zeker dat je volgeladen Volkswagen de bergen in Oostenrijk, de besneeuwde wegen in Duitsland en de ijzel in Nederland kan trotseren. En om je auto vanbinnen schoon te houden, krijg je er een gratis mattenset bij.

Wissel jouw banden bij de Volkswagen dealer

Je veiligheid staat bij ons voorop. Daarom moedigen we je aan om in de winter op winterbanden te rijden. Je kunt bij je Volkswagen dealer terecht voor nieuwe winterbanden, maar ook voor wisselen of opslaan van je zomerset.

Nieuwe winterbanden?

Heb je nog geen winterbanden, of zijn ze gewoon aan vervanging toe? Dan bestel je jouw winter- of all-seasonbanden eenvoudig in onze webshop. De Volkswagen monteur zet ze gelijk voor je onder de auto.

Tips voor rijden in de winter

#1

Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.

#2

Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.

#3

Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.

#4

Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.

Kom langs voor een bandenwissel

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een stuk kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt. De zomerbanden slaan we zonder problemen voor je op in ons bandenhotel.

Je remafstand uitgelegd

Als je een noodstop moet maken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk stilstaan. Daarom moeten je remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort je je remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden zorgen er daarnaast voor dat je banden andere capaciteiten moeten hebben dan bij warm, zomers weer. Daarom kun je in de winter het beste voor winterbanden kiezen. Deze voeren het water beter af en en hebben meer grip als het koud is. Dit scheelt je al snel enkele meters, wat precies het verschil kan maken in een noodsituatie.

Voorwaarden

Wanneer zijn deze acties geldig?

Deze acties gelden van 1 oktober t/m 29 februari. De wintercheck kun je laten uitvoeren van 1 november tot 29 februari.

Is er altijd een rubberen mattenset beschikbaar?

Voor de rubberen mattensets geldt op=op. Het kan voorkomen dat er geen rubberen mattenset meer leverbaar zijn voor bepaalde (oudere) modellen Volkswagens. In dat geval wordt er een alternatieve Volkswagen winterverzorgingsset aangeboden.

Uit hoeveel matten bestaat de mattenset?

Als je een Wintercheck laat uitvoeren bij #VWVES#, dan ontvang je twee matten: één voor de bestuurderskant en één voor de bijrijderskant. Wil je ook rubberen matten voor bij de achterbank? Dan bestel je die eenvoudig via de webshop.