Volkswagen Crafter

Komend najaar introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe Crafter. En als we zeggen nieuw, dan bedoelen we nieuw op alle fronten. Dankzij een fundamenteel andere benadering is de Crafter een compleet nieuwe auto. De Transporter-serie heeft hiermee een 'grote broer' gekregen. U kent de Crafter als eeen van de grootste en meest veelzijdige bedrijfswagens. Nu kunt u ook zijn zuinigste, krachtigste en betrouwbaarste kant leren kennen. De verhouding tussen prestaties en brandstofverbruik van de nieuwe Common Rail TDI- motoren is voorbeeldig en zijn speciaal voor het zware werk ontwikkeld.

Volkswagen Crafter

 

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.

Brandstof- en onderhoudskosten laag

De nieuwe Crafter biedt u heel veel bedrijfswagen voor uw geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn uw brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor uw onderneming. Brandstofverbruik Ø 7,4-7,8 L/100 km (1L op 13,5 – 12,8), CO2-uitstoot: 193-204 g/km.

De nieuwe Crafter is leverbaar in drie gewichtsklassen met diverse laadvermogens, drie wielbases en in vier verschillende uitvoeringen: Gesloten bestelwagen, Kombi, Pick-up en Chassis cabine. 

 

Kom in contact

Meer weten over de Volkswagen Crafter: onze bedrijfswagen showrooms zijn op werkdagen open van 09:00 tot 18:00. Liever in het weekend persoonlijk contact zien waarom de Volkswagen Crafter familie de enige juiste keuze is? Op zaterdag zijn we geopend van 09:00 tot 17:00. 

 

Bekijk hier het aanbod Volkswagen Crafter, direct uit voorraad leverbaar.