Volkswagen Transporter

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de Transporter gesloten bestelwagen net als zijn voorgangers. De Transporter gesloten bestelwagen. Méér... van hetzelfde.

Volkswagen Transporter

De nieuwe Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust. Individuele instelmogelijkheden bieden de bestuurder een zitpositie die perfect past. Comfortabel zijn ook de nieuwe infotainmentsystemen. Dankzij de allermodernste technieken blijft u in de nieuwe Transporter ook onderweg optimaal verbonden. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de nieuwe Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-voltaansluiting.

 

De Transporter gesloten bestelwagen. Méér... van hetzelfde.

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Denkt u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra kilometers op 1 liter diesel weg, dan is de bestelbus net als zijn voorgangers. Bij het kopen van de Transporter gesloten bestelbus krijg je dus méér… van hetzelfde. 

Grootste laadruimte.

De laadruimte van de Transporter Gesloten bestelwagen is ontworpen met grote aandacht voor functionaliteit en veelzijdigheid. Twee wielbases, drie dakvarianten en 10 mogelijkheden aan de achterzijde evenals een tweede schuifdeur.

 

Kom in contact

Meer weten over de Volkswagen Transporter: onze bedrijfswagen showrooms zijn op werkdagen open van 09:00 tot 18:00. Liever in het weekend persoonlijk contact zien waarom de Volkswagen Transporter de enige juiste keuze is? Op zaterdag zijn we geopend van 09:00 tot 17:00. 

 

Bekijk hier het aanbod Volkswagen Transporter, direct uit voorraad leverbaar.