Volkswagen Caddy

Ongekend rijcomfort. Bewezen hoge restwaarde. De gesloten bestelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens is tijdens de vriendenprijs weken extra voordelig in aanschaf. Het voordeel bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen Caddy of Volkswagen Caddy Maxi kan door alle acties, kortingen en voordelen oplopen tot wel 3.300 euro. Weten wat u mag verwachten van deze gesloten bestelwagen? We lichten het uitgebreid toe in het vervolg van deze productpagina.

Volkswagen Caddy

Groot en toch compact: dat is misschien wel de beste manier om de Volkswagen Caddy te omschrijven. De auto voelt en rijdt compact, terwijl deze ter gelijken tijd met een laadvolume van 3,2 m3 beschikt over bijzonder veel laadruimte voor zijn klasse. En nog meer lading vervoeren met de Caddy? De Caddy trekt zonder problemen een aanhanger met zich mee.

 


Ook voor het oog mogen de Volkswagen Caddy en de Caddy Maxi er zeker zijn. Een dynamisch lijnenspel wordt gecombineerd met een strakke gril en een functionele achterzijde. Daarmee is de Volkswagen Caddy niet alleen heel praktisch, hij straalt degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid uit. 

Interieur

Net als de personenwagens van Volkswagen ziet ook het interieur van de Caddy er chique uit. De auto beschikt dan ook over een hoogwaardige afwerking en vele slimme opbergmogelijkheden. In combinatie met ergonomische stoelen, een verbeterd interieur en een breed pallet aan infotainment systemen maakt het interieur de auto tot een werkplek waar je als vakman trots op kunt zijn.
Personaliseer uw Caddy

Bij de Volkswagen Caddy gaat de kreet 'de keuze is reuze' zeker op. U kunt de Caddy helemaal naar eigen wens inrichten. Zo rijd u uiteindelijk in een gesloten bestelwagen rond welke helemaal op uw wensen is afgestemd. 

Onze adviseurs in Alphen aan den Rijn en Uithoorn helpen u graag bij het maken van die keuzes. Zo zijn er bijvoorbeeld specifieke oplossingen voor de bouw, horeca- detail en groothandel, logistiek. 

Kom in contact

Meer weten over de Volkswagen Caddy of de Volkswagen Caddy Maxi: onze bedrijfswagen showrooms zijn op werkdagen open van 09:00 tot 18:00. Liever in het weekend persoonlijk contact zien waarom de Volkswagen Caddy familie de enige juiste keuze is? Op zaterdag zijn we geopend van 09:00 tot 17:00.  

    Neem contact opOfferte aanvragen

 

 

Bekijk hier het aanbod Volkswagen Caddy, direct uit voorraad leverbaar.