Maas Autogroep video's

SEAT Mii electric

Andere tijden, ander vervoer. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. De nieuwe SEAT Mii electric brengt je overal, Hetty stelt 'm graag aan je voor.

Meer informatie

Volkswagen Caddy Cargo

De volledig nieuwe Caddy, nooit eerder is er zoveel vernieuwd. Niels stelt 'm graag even aan jullie voor! 

Volkswagen ID.3

✔️ €4.000,- duurzaamheidspremie
✔️ 8% bijtelling
✔️ vanaf €399,- p.mnd via Maas Leasing
✔️ Op voorraad dus zéér snel rijden
✔️ Scherp financieringstarief
✔️ En niet te vergeten een héérlijke auto!

Volkswagen Golf GTI

Het rebelse broertje van de Volkswagen Golf met 245 pk is terug van weggeweest! Kevin stelt 'm graag even aan jullie voor!

Volkswagen Transporter T6.1

Niels neemt je mee in de nieuwe Volkswagen Transporter 6.1. Denk je nu. ''Dat zal allemaal wel''? Kom dan maar eens een rondje rijden en ervaar het zelf!

Volkswagen T-Roc Cabrio

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. Een auto vol features, kracht en karakter. Sam stelt 'm even aan je voor!

Proefrittips

Een proefrit in de auto maken is misschien wel het meest belangrijke onderdeel van het aankoopproces. Maar hoe kun je de proefrit het beste insteken? Waar moet je op letten? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Beslagen ruiten? Check onze tips!

Heb jij wel eens last van condens op de voorruit? Het kan héél irritant zijn, maar Rens heeft een paar tips voor je!

Uitlegvideo's

Jouw auto zit boordevol veiligheidssystemen, assistentiesystemen en andere slimme technologie om jouw rit veiliger, comfortabeler én leuker te maken. Dan moet je natuurlijk wel weten hoe het allemaal werkt. We snappen dat je geen zin hebt om het instructieboekje van voor tot achter door te spitten, dus hebben we video's gemaakt van de belangrijkste features.