20210604 Verhuur

Maas Autogroep Autoverhuur

Snel en makkelijk een auto huren

Maas Autogroep Autoverhuur verhuurt kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Moordrecht, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden zijn wij altijd in de buurt.

NEW IBIZA 670

Waarom kiezen voor Maas Autogroep Verhuur?

 • check-blauw

  Scherpe tarieven

 • check-blauw

  Van dagverhuur tot shortlease

 • check-blauw

  Kwalitatief hoogwaardige, representatieve en onderhouden voertuigen

 • check-blauw

  Aangesloten bij Euromobil Nederland

Veelgestelde vragen

Wanneer je de huurauto komt ophalen dien je onderstaande mee te nemen:

 • Rijbewijs
 • Paspoort of ID-kaart
 • Adresverificatie die niet ouder is dan 30 dagen (recente brief met NAW-gegevens)
 • Borgstelling van €500,- met je persoonlijke pinpas of creditcard.

Je dient in het bezit te zijn van een in Nederland geldig rijbewijs.

Ja. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft een uitzondering gemaakt voor enkele branches waaronder BOVAG-verhuurbedrijven, omdat zij werken met ELENA. Om diefstal en verduistering te bestrijden, mogen die bedrijven een kopie maken van een identiteitsdocument van hun klant.

Euromobil is aangesloten bij de BOVAG en hanteert daarmee de Algemene Huurvoorwaarden van de BOVAG. Voor de BOVAG-huurvoorwaarden klik hier.

Je hoeft niet van te voren aan te geven hoeveel je gaat rijden. De extra kilometers die je eventueel gaat rijden worden achteraf met je verrekend.

Je kunt te allen tijde je voorkeur uitspreken voor een bepaalde kleur, maar we kunnen hierin niets garanderen.

De personenauto’s en Volkswagen Caddy (bedrijfswagen) die zijn opgenomen in het wagenpark van Euromobil hebben een maximale leeftijd van 24 maanden. Voor de overige bedrijfswagens geldt een maximale leeftijd van 36 maanden.

Een bekeuring kan altijd gebeuren. De bekeuring belasten wij altijd door. Als je de bekeuring wilt inzien kan je deze bij ons opvragen.

Neem hiervoor contact met ons op. Wij zullen je informeren over de mogelijkheden.

Je krijgt de auto volgetankt mee. Het heeft de voorkeur dat je de auto ook weer volgetankt retour brengt. Hiermee voorkom je doorbelasting van eventuele kosten voor het aftanken.

Je kunt per PIN of creditcard de borgsom voldoen. De borgsom bedraagt €500,-.

We hanteren een minimale leeftijd van 21 jaar en je dient minimaal 1 jaar in bezit van een rijbewijs te zijn.

Ja alle landen vermeld op de groene kaart.

Voor het ophalen dient borg te worden voldaan en wordt je rijbewijs gecontroleerd. En bij het inleveren dient er controleformulier ingevuld te worden. Dit kan alleen op onze vestiging in Gouda of Uithoorn. Niet in de gelegenheid om naar deze vestiging te komen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Het is alleen mogelijk om de huurauto in Gouda of Uithoorn in te leveren. Niet in de gelegenheid om naar deze vestiging te komen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Inleveren en ophalen van de huurauto kan enkel op werkdagen tot 17:00uur.