Maas Autogroep Autoverhuur

Maas Autogroep Autoverhuur

Maas Autogroep Autoverhuur verhuurt kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.

Weekend Deal

1 dag betalen = 2 dagen rijden! Huur nu een auto voor het weekend en betaal slechts de helft! Bovendien kun je de auto al vrijdag aan het einde van de dag  (tussen 17:00 en 18:00 uur) ophalen en verwachten wij de auto pas maandagochtend (uiterlijk 08:00 uur) weer terug! Je hebt dus écht het hele weekend de auto tot je beschikking! En: Je hebt de keuze uit ons hele verhuur assortiment!

Neem contact met ons op

Onze vestigingen

Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Moordrecht, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden zijn wij altijd in de buurt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en 100km vrij.  Ophaaltijd: Vrijdag tussen 17:00 en 18:00 uur, maandag voor 08:00 uur auto retour.

Wanneer je nog niet eerder bij ons een auto hebt gehuurd is het alleen mogelijk om de auto op onze vestiging in Gouda of Uithoorn op te halen.

Aanbod op basis van beschikbaarheid. Onder voorbehoud van wijzigingen. Geldig m.i.v. 22-05-2020.

Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de gezondheid van onze klanten en medewerkers en daarvoor hebben wij de nodige maatregelen getroffen, welke ook van toepassing zijn voor onze verhuurauto's en verhuurmedewerkers.