https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:dp-maasautogroep-nl/07/20200318-maas-verhuur.png?v=1-0

Maas Autogroep Autoverhuur

Maas Autogroep Autoverhuur verhuurt kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.

Actie

Door het Coronavirus (COVID-19) zijn het moeilijke tijden voor veel lokale ondernemers. Wij merken ook dat onze huurvloot stil is komen te staan en daarom hebben wij een actie bedacht om u als lokale ondernemer te ondersteunen. Van de ene lokale ondernemer voor de andere. Bent u bijvoorbeeld zo'n horeca ondernemer die nu aangewezen is op het bij de klant thuis brengen van uw producten? Maar bent u daar eigenlijk niet op ingesteld? Wij bieden u tegen een scherp tarief een tijdelijke verhuurauto aan. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van mogelijkheden.

Volkswagen up!€15
Volkswagen Polo€20
Volkswagen Golf of T-Roc€25
Volkswagen Golf Variant of Sportsvan€25
Volkswagen Caddy€20
Volkswagen Transporter€30

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor u! Uiteraard is deze actie ook beschikbaar voor de helden in de zorg en hulpverlening die in deze tijd misschien liever met een auto naar werk gaan i.p.v. de fiets of het openbaar vervoer.

Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de gezondheid van onze klanten en medewerkers en daarvoor hebben wij de nodige maatregelen getroffen, welke ook van toepassing zijn voor onze verhuurauto's en verhuurmedewerkers. 

Neem contact met ons op

Onze vestigingen

Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Moordrecht, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden zijn wij altijd in de buurt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en 100km vrij. Op basis van beschikbaarheid. Onder voorbehoud van wijzigingen. Geldig ten tijde van Coronavirus (COVID-19) maatregelen, m.i.v. 20-03-2020.