Bundeling krachten in Het Groene Hart

Per 24 mei 2019 is de Van Beynum Autogroep overgenomen door de Maas Autogroep. Hiermee ontstaat een toekomstgericht familiebedrijf met een uitermate sterke positie binnen het Groene Hart.

Met de overname is ook de website en app van Van Beynum komen te vervallen. U kunt vanaf nu alle informatie en diensten op deze website vinden. 

Vestigingen

De adressen van de vestigingen Gouda, Moordrecht en Woerden blijven ongewijzigd. U kunt natuurlijk ook terecht bij een van de andere vestigingen van de Maas Autogroep.

 

Werkplaatsafspraak

Wilt u een werkplaatsafspraak maken? Dan bent u vanaf nu welkom bij Maas Autogroep. 

Voorraad

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte auto? Dan bent u vanaf nu welkom bij Maas Autogroep. 

Bekijk voorraad

FAQ

Hoe zit het met mijn gemaakte werkplaatsafspraak?

Wanneer u als Van Beynum klant een werkplaatsafspraak gepland heeft staan, kunt u gewoon terecht op de datum en tijdstip én vestiging waar u de afspraak heeft gemaakt. De afspraak blijft gewoon staan, hiervoor hoeft u niets te ondernemen.

Hoe zit het met de auto die voor mij in bestelling staat?

Wanneer u een auto, al dan niet privé/zakelijk/lease, in bestelling heeft staan hoeft u niets te ondernemen. Uw eigen contactpersoon zal uw order verder afhandelen, maar dan namens Maas Autogroep.

Hoe zit het met het Van Beynum klantportaal?

De serviceberichten die u gewend bent te ontvangen van Van Beynum, komen in het vervolg van Maas Autogroep. U hoeft hiervoor niets te ondernemen. Wel komt uw Van Beynum klantomgeving te vervallen. U krijgt hiervoor binnenkort een nieuwe Maas klantomgeving. Ook in dit portaal kunt u de bij ons bekende gegevens inzien en uw communicatievoorkeuren wijzigen.

Blijven de vestigingen gewoon zoals ze zijn?

De vestigingen Gouda, Moordrecht en Woerden blijven gewoon zoals ze zijn. Inclusief de bij u bekende medewerkers. Het enige wat op korte termijn zal veranderen is de naam op het pand.

Blijven de contactgegevens gewoon zoals ze zijn?

De telefoonnummers van de vestigingen Gouda, Moordrecht en Woerden blijven onveranderd. De e-mailadressen zijn wel gewijzigd. Het algemene e-mailadres is info@maasautogroep.nl

Heeft u andere vragen?

Heeft u het antwoord op uw vraag hierboven niet gevonden? Neem dan contact met ons op.