ŠKODA Vakantiecheck

Deze zomer ga je onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet je zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de vakantiebeurt wordt je ŠKODA gecheckt op alle essentiële punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie.

De vakantiecheck is slechts € 19,95. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk een gratis backpack bij je vakantiecheck (op=op). Handig om wat spulletjes in mee te nemen, voor als je op pad gaat. Maak direct een werkplaatsafspraak voor je vakantiecheck.

€19,95

Gratis backpack

Snel naar

Dakdragers nu voor € 199,-

ŠKODA dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de ŠKODA dakdragers te monteren.

Fietsendrager van € 369,- nu voor € 279,-

Met deze fietsendrager vervoert gemakkelijk twee fietsen naar elke plek. Deze fietsendrager is kantelbaar, waardoor de laadruimte toegankelijk blijft. De drager is eenvoudig op de trekhaak te plaatsen en af te sluiten, om diefstal te voorkomen.

Bagagebox van € 249,- nu voor € 199,-

Bagagebox, 340 liter, matzwart. Met deze bagagebox hoeft u niks meer thuis te laten. De dakkoffer heeft een aangepast design voor nog efficiënter ruimtegebruik.

 

Navigatie van € 149,-  nu voor € 99,-

Bepaal altijd de beste route naar uw bestemming met behulp van uw navigatiesysteem. De SD-geheugenkaart met navigatie voor uw auto bevat een update van de wegeninformatie voor Europa.