Skoda Kodiaq

De KODIAQ is er met diverse benzine- en dieselmotoren. Dankzij hun soepele karakter rijdt u heerlijk comfortabel. De moderne technologie onder de motorkap doet stil zijn werk, voor zo min mogelijk impact op de omgeving.

Skoda Kodiaq

Functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm

De KODIAQis de grootste SUV van ŠKODA. Stevig en stoer om te zien, praktisch en ruim van binnen. Zijn royale afmetingen maken zelfs de keuze mogelijk tussen 5 en 7 zitplaatsen. Hij is er met sterke en zuinige benzine- en dieselmotoren. Vierwielaandrijvingbehoort vanzelfsprekend tot de m ogelijkheden. Daarmee brengt de KODIAQ u en uw gezin veilig naar uw bestemming, ook als de wegen besneeuwd zijn of als het vakantiehuis middenin de natuur ligt. Onderweg genieten de inzittenden van het comfort, modern infotainment en alle slimme features waar ŠKODA ‘’patent’’ op heeft. De KODIAQ is ŠKODA in topvorm: een mooie, doordacht ontworpen auto voor gezin, werk en vrije tijd, met de modernste technologie. Hierin voelt iedereen zich overal thuis. 

STOER EN ROBUUST

De ŠKODA KODIAQ is klaar voor het zware werk en laat daar geen misverstand over bestaan. De stoere, kracht uitstralende KODIAQ is stevig gebouwd. De scherpe lijnen van de ŠKODA designtaal die geïnspireerd is op de Boheemse kristalkunst, maken hem onderscheidend, krachtig en tijdloos. Of u hem nu in zijn geheel bekijkt of in detail, vorm en functie sluiten perfect op elkaar aan.

 

VERLICHTING ALS KUNST

De scherp getekende koplampen en achterlichten verwijzen naar de slijpkunst van Boheems kristal, dat net als ŠKODA uit Tsjechië komt. In de lichtunits is de vernieuwende technologie van de KODIAQ letterlijk te zien. Full-LED-koplampen behoren tot de mogelijkheden.


Keer de KODIAQ binnenste­buiten

De nieuwe KODIAQ zit boordevol mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen vijf of zeven zitplaatsen en omring jezelf met nieuwste innovaties. Kijk rond, neem plaats en ontdek wat de KODIAQ jou te bieden heeft.
 

ŠKODA CONNECTED ASSISTENTIE OPROEPEN 

Waar u ook gaat met de KODIAQ, u bent overal connected. Dankzij ŠKODA CONNECT is hij altijd online en dat is niet alleen handig voor entertainment, navigatie en informatie, maar ook om assistentie op te roepen. 
- ONLINE INFOTAINMENT
- PARKEERLOCATIE
- RITTEN EN RIJSTIJL
- TANKSTATIONS
- ŠKODA CONNECT – SOS-KNOP
-  ŠKODA CONNECT – WEER

 

Praktische functies maken het u extra gemakkelijk. De KODIAQ blinkt uit in slim gebruiksgemak. Geen ingewikkelde zaken met een dik instructieboekje, maar praktische dingen die u elke dag waardeert. De ŠKODA slogan luidt niet voor niets: ‘Simply Clever’.

Meer weten?

Heeft u de smaak te pakken of wilt u toch nog wat meer informatie weten? Waar wacht u dan op. Vraag nu een offerte of proefrit aan.

Offerte aanvragenProefrit aanvragen