Skoda Fabia

De compleet nieuwe ┼áKODA Fabia kijkt u zelfverzekerd aan. En daar heeft hij reden toe. Want niet alleen is zijn uiterlijk en weggedrag dynamischer. Hij is krachtiger en door zijn lagere gewicht en slimme technologie├źn zuiniger dan ooit. Maar ook veiliger, want met 5 sterren is hij door de Euro NCAP uitgeroepen tot de veiligste auto in zijn klasse. En zijn sympathieke prijs.

Skoda Fabia

Met een gezonde dosis zelfvertrouwen beweeg je je gemakkelijker door het leven. Net zoals de nieuwe ŠKODA Fabia. Kijk maar naar zijn strakke lijnen: met zoveel karakter kun je je moeilijk verstoppen. Zijn sterke punten zitten natuurlijk dieper dan zijn uiterlijk alleen. Zoals een echte ŠKODA blinkt hij uit door allerlei Simply Clever oplossingen. Deze grote en kleine slimmigheden zijn altijd doordacht. Een goed voorbeeld is de multimediahouder waarin jouw smartphone veilig vastgezet de autorit meemaakt. De nieuwe ŠKODA Fabia vertegenwoordigt 120 jaar vooruit denken, een commitment voor het maken van auto’s die nu net zo’n genot zijn om in te rijden als toen we begonnen. Want in plaats van terug te kijken op een bewogen historie, gebruiken we dit commitment nu als inspiratie om vooruit te kijken. 

Exterieur design

Vraag niet om aandacht, steel het! Met een uiterlijk dat bedoeld is om indruk te maken, verbaas je alles en iedereen. Hoofden draaien, waar je ook gaat. De nieuwe Fabia geniet overal bewondering. De nieuwe Fabia vangt van alle kanten de aandacht. Scherpe lijnen en sterke rondingen creëren een aantrekkelijk spel tussen licht en schaduw. ŠKODA's onmiskenbare designtaal komt terug in het als kristal geslepen kentekenplaat gedeelte. De achterkant is ook de plek van de bekende C-vormige achterlichten, vanaf nu met een glanzend zwart frame.

Het profiel van de nieuwe Fabia is mooi dynamisch. De dans tussen licht en schaduw gaat hier verder en speelt zich af tussen de opvallende schouderlijn en de ‘ingeslepen’ vouw aan de onderkant van de portieren.

De voorkant van de nieuwe Fabia straalt kracht en zelfvertrouwen uit. De grille heeft verticale balken en het logo staat prominent op de motorkap. De lijnen midden over de motorkap benadrukken zijn krachtige verschijning

Interieur design

Je weet de aandacht op je te vestigen. Tijd om ook het innerlijk te tonen. Er is immers meer dan de buitenkant. Zo ziet iedereen dat echte schoonheid van binnen zit. In dit verrassend ruime interieur vallen de goede materiaalkwaliteit en het hoge afwerkingsniveau op. Overal waar je kijkt. De design nadruk ligt op horizontale lijnen. Dat geeft een volwassen uitstraling. Andere pluspunten zijn de goede ergonomie en veel comfort.\

 

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

Bekijk nu de voorraad