Skoda Citigo

De ŠKODA Citigo is bescheiden van formaat, maarverrassend compleet door zijn vele kwaliteiten en innovatie technieken. Ontdek de grote en praktische bagageruimte, ideaal voor het shoppen in de stad en voor alle koffers tijdens de vakantie. Het City Safe Drive systeem (actieve remassistent: remt automatisch bij snelheden tot 30 km/h), de semi-automatische versnellingsbak en de 5 sterren NCAP score voor veiligheid, zorgen daarbij voor optimaal rijplezier. Simply Clever was nog nooit zo van toepassing als op deze ŠKODA Citigo.

Skoda Citigo

De stad bruist met mogelijkheden. Hier kunt u uw dromen waarmaken. Laat uw grootste wensen in vervulling gaan. Om het maximale uit uw avonturen in de betonnen jungle te halen, hebt u een metgezel nodig die net als u flexibel, vlug en spontaan is. Oftewel, de nieuwe ŠKODA CITIGO. Deze kleine auto met grote ambities blinkt uit door zijn verfrissende stijl, het verrassend ruime interieur en doordachte technologieën die het verkennen van de stad elke dag weer leuker maken. Vanaf nu gaat u samen met de CITIGO op pad. Dat is Simply Clever. Dat is ŠKODA. 

 

HET MOOISTE ZIT VAN BINNEN

In de stad is het belangrijk dat u scherp blijft, maar in de CITIGO kunt u even ontsnappen aan de hectiek. Het fraai afgewerkte interieur biedt doordachte comfortvoorzieningen, zodat u altijd fris aankomt. Het dashboard met zijn stijlvolle instrumentenpaneel heeft een praktische en overzichtelijke lay-out. Met het multifunctionele lederen stuurwiel kunt u bovendien de radio en telefoon bedienen.

De CITIGO is ruim van binnen, met voldoende ruimte voor vier inzittenden. Het gebruik van hoogwaardige materialen in het interieur en het hoge afwerkingsniveau zorgen voor extra comfort en luxe.

 

Connectiviteit onderweg

De Move & Fun-app koppelt uw smartphone aan de boordcomputer van de CITIGO, zodat u van uw muziek kunt genieten en eenvoudig belangrijke rijstatistieken kunt bekijken. MOVE&FUN De Move&Fun-app is er voor Android en iOS en biedt snel en makkelijk toegang tot tal van functies. Door uw smartphone via Bluetooth aan de autoradio te koppelen, hebt u toegang tot uw contacten en afspeellijsten. Het toestel toont ook informatie van de boordcomputer, zoals het gemiddelde brandstofverbruik. DriveGreen helpt om nog zuiniger te rijden. En dankzij de ingebouwde TomTom-navigatie komt u altijd op uw bestemming aan. 

    

 

Rijden hoort het milieu of uw portemonnee niet te belasten. Aardgas is een goedkope en schone brandstof. Het bestaat uit meer dan 90% puur methaangas, is lichter dan lucht en verspreidt zich makkelijk. De CITIGO met 1.0 MPI/50 kW G-TEC-motor heeft een CO2-uitstoot van slechts 82 g/km. De emissie van stikstofoxiden wordt verminderd en er is geen roetuitstoot. 

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Skoda.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op skoda.nl ontvangt u een Skoda code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

  

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen