De ŠKODA KODIAQ bij Maas Autogroep

Stoere alleskunner

Stoere alleskunner

Hij dankt niet alleen zijn naam aan de Kodiakbeer; in alle opzichten is de ŠKODA KODIAQ een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. SUV-getrouw geeft hij je bovendien dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

Slimme assistenten

201908-KODIAQ 20.jpg

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

201908-KODIAQ 21.jpg

Area View

Dankzij vier camera's rondom de KODIAQ is op het beeldscherm zo'n beetje alles rond de auto te zien.

201908-KODIAQ 26.jpg

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.

201908-KODIAQ 27.jpg

Traffic Jam Assist

Laat de KODIAQ in files en in langzaam rijdend verkeer tot 60 km/u zelf het werk doen. Hij bedient het stuur, het gaspedaal en de remmen geheel automatisch.

201908-KODIAQ 22.jpg

Trailer Assist

Parkeren met een aanhanger of caravan was nog nooit zo makkelijk. Trailer Assist neemt de besturing over terwijl de KODIAQ langzaam achteruit rijdt.

201908-KODIAQ 24.jpg

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning ‘ziet’ via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

201908-KODIAQ 28.jpg

Rear Traffic Alert

Deze uitbreiding van Blind Spot Detection ondersteunt je bij het achteruit uitparkeren vanuit een onoverzichtelijke situatie en remt bij gevaar vanzelf.

201908-KODIAQ 30.jpg

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkenning werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert je onder meer aan snelheidslimieten en inhaalverboden.

201908-KODIAQ 31.jpg

Offroad stand

Dankzij de speciale offroad-functie in de Drive Mode Select komt de KODIAQ niet alleen in de stad uitstekend uit de voeten, maar ook in serieus terrein.

201908-KODIAQ 29.jpg

Dynamic Chassis Control

De KODIAQ 4x4 heeft een dynamische regeling van de dempers en besturing, die naar wens instelbaar is via de Drive Mode Select.

201908-KODIAQ 32.jpg

Vierwielaandrijving

Dankzij een elektronische geregelde koppeling schakelen de achterwielen bij als de techniek merkt dat 4x4 nodig is.

Meer weten over de KODIAQ

Simply Clever

201908-KODIAQ 15.jpg

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke SCALA heeft standaard een ijskrabber in het klepje van de brandstoftank.

201908-KODIAQ 16.jpg

Gebarentaal

De achterklep van de KODIAQ opent dankzij Virtual Pedal automatisch bij een voetbeweging onder de achterbumper. Wel zo handig als jij je handen vol hebt.

201908-KODIAQ 17.jpg

Parkeerkaarthouder

Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot de verleden tijd. De ŠKODA KODIAQ beschikt standaard over een handige parkeerkaarthouder achter de voorruit. Zo is die ook nog eens optimaal zichtbaar voor de parkeercontrole. 

201908-KODIAQ 18.jpg

Deurbeschermers

Voorkom parkeerschade door openslaande deuren. De uitklapbare deurbeschermers zorgen ervoor dat je nooit de laklaag van jouw KODIAQ én de auto's om je heen zal beschadigen.

201908-KODIAQ 19.jpg

Parapluhouder

Weer of geen weer; je arriveert je altijd droog bij je afspraak. De voorportieren van de KODIAQ zijn namelijk standaard uitgerust met een paraplu.

KODIAQ