Werkplaats

Werkplaats afspraak inplannen

U mag ons altijd bellen om een afspraak met een van onze werkplaatsen te maken voor onderhoud of reparatie. U kunt echter ook zelf uw afspraak inplannen. Daarvoor hoeft u alleen maar het merk van uw auto in te voeren en te kiezen voor een van onze vestigingen. Daarna verschijnt een overzicht van beschikbare datums en kunt u zelfs de tijd van uw voorkeur aangeven. Wanneer u dan ook nog invult welke werkzaamheden wij aan uw auto moeten uitvoeren, weten wij exact wat ons te doen staat wanneer u uw auto komt brengen. Wel zo efficiënt, zowel voor u als voor ons.

Snel naar

Direct contact

Meer weten over hetgeen u moet doen bij schade? Onze medewerkers kunnen u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 antwoord geven op al uw vragen rondom schade, het herstel en achterliggende diensten.

 

Adres gegevens:

Maas Schadeherstel
Amsterdamseweg 9
1422 AC Uithoorn
Tel: 0297-513384

Schade

Schade

In ons magazijn hebben wij vrijwel alle onderdelen voor uw auto in voorraad. Van banden tot lampjes, van velgen tot ruitenwisserbladen en van dakrails tot hoedenplanken. Weet u niet precies wat u nodig heeft of welke maat het moet zijn? Onze magazijnmedewerkers zijn u graag van dienst. En wanneer het onderdeel dat u nodig heeft onverhoopt niet in voorraad is, zorgen we er vanzelfsprekend voor dat u het zo snel mogelijk in huis heeft. 

Wilt u een afspraak maken? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Hoe mogen wij u benaderen?

Hoe mogen wij contact met u opnemen?

Eventuele foto's van de schade