De Onderdelendienst van Maas Autogroep

De dienst die meer levert dan onderdelen aan het universele autobedrijf en het schadebedrijf.

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. Wij bieden u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort. Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft. Met oog voor uw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van uw bedrijf. Wij doen er alles aan om een vast onderdeel te worden van uw bedrijf. Hoe kunnen wij u helpen uw werkzaamheden zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren?

Contact onderdelendienst

Originele Onderdelen

Wij zorgen ervoor dat u alle, en dan ook écht alle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens razendsnel in huis heeft.

Kies altijd voor originele onderdelen. Origineel; op alle onderdelen beter.

Technische Ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat u en uw mensen alle, en dan ook echt álle technische ondersteuning krijgen bij het bestellen van de juiste onderdelen en de montage daarvan. Zo kan er gebeld worden met een van onze merkspecialisten, u kunt bij ons langs komen en als het nodig is komen wij gewoon bij u langs.

Bestellen & Leveren

Het bestellen van onderdelen kan snel en wanneer het u het beste uitkomt. Het bestellen kan nml. uiteraard telefonisch, maar ook heel eenvoudig online. 

Qua levering zijn wij altijd stipt:

's ochtends besteld is 's middags geleverd
's middags besteld is de volgende ochtend geleverd

Uw onderdelen online bestellen? Het kan eenvoudig met ons online formulier.

Let op: Dit is alléén voor zakelijke klanten.

Welke onderdelen wilt u bestellen? / welke technische vraag heeft u?

Graag de keuze aangeven