https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:dp-maasautogroep-nl/10/header-vacature-werkplaats-1.jpg?v=1-0

Volkswagen Checks

Wintercheck

Wees ook in de winter verzekerd van een veilige en comfortabele rit en plan direct een Volkswagen Wintercheck. Voor slechts €19,95 controleert de monteur de auto op 12 essentiële punten. 

Occasioncheck

Heb je jouw Volkswagen niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Of sta je op het punt om jouw huidige Volkswagen te verkopen? Plan dan nu de Occasioncheck. Voor slechts € 39 krijgt jouw Volkswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden jouw vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvang je een inspectierapport van de bevindingen én ontvang je per e-mail een kortingscode van 25% korting op accessoires in de webshop.

Aircocheck

Tijdens de aircocheck wordt de koelcapaciteit van je airco gecontroleerd. Op basis hiervan kan de monteur bepalen of het koudemiddel wel of niet bijgevuld moet worden. We raden je aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkom je dat liever.

Vakantiecheck

Tijdens je vakantie wil je 100% op jouw Volkswagen kunnen vertrouwen. Daarom hebben we de Volkswagen Vakantiecheck: voor slechts € 19,95 controleren we jouw auto op de meest essentiële punten. Zo kun je extra comfortabel de zon tegemoet rijden.