Header Skoda Onderhoud3

ŠKODA Checks

Plan jouw afspraak

Zomercheck

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om je auto zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op pad en plan voor slechts € 20 de ŠKODA Zomercheck. Met deze check, controleren we je ŠKODA op 20 belangrijke punten en we vullen direct alle belangrijke vloeistoffen voor je bij. Met de ŠKODA Zomercheck voorkom je vervelende verrassingen en kun je onbezorgd op pad.

ŠKODA Wintercheck

De winter komt er weer aan en dat betekent weer de hoogste tijd voor de ŠKODA Wintercheck. Voor slechts €20 controleren we jouw ŠKODA op 26 belangrijke punten, zoals onder meer banden, remmen, accu, ruitenwissers en verlichting. Zo ga je goed voorbereid de winter in.  

Bovendien krijg je een gratis originele ŠKODA Thermomok. Voorkom vervelende verrassingen, plan nu jouw Wintercheck en geniet zorgeloos van het winterseizoen! 

Vakantiecheck

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom jouw ŠKODA checken op alle essentiële punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen. De vakantiecheck is slechts € 19,95. 

ŠKODA Occasioncheck

Heb je jouw ŠKODA niet bij een officiële ŠKODA dealer gekocht? Of sta je op het punt om jouw huidige ŠKODA te verkopen? Plan dan nu de Occasioncheck. Voor slechts €59 krijgt jouw ŠKODA een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden jouw vloeistoffen gratis bijgevuld. 

  • Meer zekerheid over je nieuwe aankoop
  • Keuring voor aankoop óf verkoop
  • Complete inspectie voor slechts €59
  • Gratis originele mattenset
  • Gratis bijvullen vloeistoffen