SEAT Checks

Haal het beste uit de winter  

Vallende bladeren en dalende temperaturen – de koude maanden staan weer voor de deur. Met de SEAT Winter lover acties zijn jij en je SEAT er helemaal klaar voor. Je krijgt maar liefst 25% korting op heel veel accessoires en rekent voor een wintercheck slechts € 20,- af. Niet alleen controleren we je SEAT bij de check op 30 punten en vullen we vloeistoffen gratis bij, je krijgt ook nog eens een kaarthouder cadeau. Laat die winter maar komen!

Occasioncheck

Heb je net een tweedehands SEAT aangeschaft dan kun je gebruik maken van de gratis SEAT Occasioncheck. Wij controleren jouw SEAT dan op 50 punten. Tevens ontvang je een compleet overzicht van de technische staat van jouw SEAT en krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt met jouw nieuwe aankoop.  Heeft jouw SEAT een SEAT CONNECTED sticker? Dan is jouw SEAT voorzien van de Mijn SEAT App en kun je jouw auto koppelen aan jouw smartphone en kun je profiteren van veel extra functies! 

Aircocheck

Bij de aircocheck wordt gekeken of het aircosysteem goed functioneert door middel van een visuele controle en temperatuurmeting. Er wordt geen koudemiddel toegevoegd of geurbehandeling uitgevoerd. Indien gewenst kan deze tegen meerprijs uitgevoerd worden.

Vakantiecheck

slechts € 19,95

Tijdens de vakantiecheck controleert de monteur je SEAT op maar liefst 30 punten. Ook vult ‘ie de vloeistoffen bij als dat nodig is én ontvang je een unieke SEAT rugtas (t.w.v. € 39) helemaal gratis. Maak nu een werkplaatsafspraak, want voor de rugtas geldt, op=op.