20210217 header skoda connect

ŠKODA Connect

Altijd verbonden met jouw ŠKODA.

Maak kennis met ŠKODA Connect, de onlinediensten waarmee je meer uit je dag haalt! ŠKODA Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met ŠKODA Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om care connect te activeren in jouw auto.  

Alles wat je moet weten over Connect op één plek

Om het gebruik van ŠKODA Connect zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we alle informatie op één plek gezet. Je kunt hier instructievideo's vinden over het gebruik van Connect, het aanmaken van een account en welke opties er op jouw ŠKODA van toepassing zijn. Klik jouw ŠKODA-model, bouwjaar en infotainmentsysteem aan, om alle videocontent te bekijken voor het dagelijks gebruik van Connect in jouw auto. Je kunt ook a.d.h.v. je chassisnummer alle content bekijken, die voor jouw ŠKODA van toepassing is. 

ŠKODA Connect activeren en registreren

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op je smartphone.  Voordat je de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account activeren en registreren via de ŠKODA Connect Portal.

ŠKODA Connect - digitale diensten

Het gebruik van ŠKODA Connect (“diensten”) vereist een afzonderlijk online contract met ŠKODA AUTO, a.s. Om de maximale duur van de diensten te kunnen benutten, heeft de klant vanaf de aflevering van de auto 90 dagen de tijd om de auto te registreren via http://www.skoda-connect.com. Noodoproep en eCall zijn bij aflevering al geactiveerd zonder dat registratie daarvoor nodig is.  

Beschikbaarheid van diensten kan van land tot land verschillen en kan eveneens afhankelijk zijn van het model, het modeljaar en de uitrusting van de auto. Beschreven diensten kunnen later, na aflevering van de auto beschikbaar komen. De diensten kunnen alleen worden gebruikt door gebruik te maken van de beschikbare openbare communicatietechnologieën. Door de ontwikkeling van deze technologieën, met name mobiele netwerken, kan ŠKODA AUTO niet in alle landen een consistente beschikbaarheid garanderen van de diensten. Mogelijke technologische veranderingen kunnen ertoe leiden dat diensten permanent niet meer beschikbaar zijn.

Bij gebruik van de diensten is eveneens een dataverbinding tussen het apparaat van de klant (smartphone, tablet, pc, enz.) en de dataserver noodzakelijk. Deze dataverbinding is niet bij de diensten inbegrepen. 

ŠKODA Connect verlengen

Verleng gemakkelijk en snel via ŠKODA Connect Portal, nu tijdelijk nog voordeliger.

Eén jaar Infotainment Online voor alle modellen:  

Van € 70 voor € 49

Eén jaar Care connect - Remote access:  

Van € 60 voor € 39