Maas Autogroep Bandenhotel

Bandenhotel van Maas Autogroep

17.480 banden!

Wanneer de winter weer voor de deur staat, is het verstandig om tijdig de zomerbanden voor winterbanden te verwisselen. Zodra de temperatuur buiten onder de 7 graden Celsius komt, doet u er slim aan uw zomerbanden te laten verwisselen. Met winterbanden bent u verzekerd van een betere wegligging en een kortere remweg. Geen plek meer in de schuur om de zomerbanden te stallen? Laat uw zomerbanden overnachten in ons bandenhotel, hier verblijven ze veilig en onder de ideale conditie.

In 2018 heeft Maas Autogroep de deuren van een compleet nieuw modern en uniek bandenhotel geopend. Een plek waarbij duizenden banden op een unieke manier worden opgeslagen. Met een capaciteit waarbij 4370 banden/wielensets kunnen worden opgeslagen in ons bandenhotel. 5 dagen per week werken er maar liefst 3 monteurs aan de wielenwissel voor onze klanten. Zo kan Maas Autogroep tot wel 45 wielensets per dag wisselen. Dat betekent, geen lange wachtrij meer. Zo wisselen wij uw wielen binnen 45-60 minuten. En dat allemaal terwijl u wacht. In de tussentijd kunt u gebruik maken van de gratis leenfiets of een lekker kopje koffie. U heeft dus geen verdere zorg meer, want wij regelen de rest.

De banden worden gewisseld en daarna getransporteerd naar ons bandenhotel in Uithoorn. Bij aankomst laden wij uw banden uit, scannen het label en geven uw banden een mooie plek in het hotel. Zo heeft u dus geen zorgen meer. Wij bewaren uw banden veilig. Wenst u uw banden na het seizoen weer gewisseld te willen hebben? Geen probleem. Één belletje en het is geregeld!

Voordelen van onze bandenopslag

In tegenstelling tot vele andere bandenspeciaalzaken en garages staan uw banden opgeslagen in de bandenopslag op onze locaties. Dit biedt grote voordelen:

 • U kunt direct of op korte termijn terecht voor de wisseling;
 • Bij verkoop van uw auto kun je direct terecht om uw banden op te halen; afspraak maken is niet nodig;
 • De kans op beschadigen van uw velgen tijdens de transporten wordt voorkomen;
 • De kans op zoekraken tijdens de transporten en in de grote opslaghallen is hierdoor niet aanwezig;
 • Wilt u de exacte status van uw banden weten? Wij kijken direct voor u, of samen met u, in de opslag om deze exact te bepalen.
Maas Bandenhotel banden

Waarom uw banden opslaan?

 • check-rood

  U heeft geen (natte/vieze) banden in uw auto;

 • check-rood

  U verliest geen ruimte in uw garage of kelder;

 • check-rood

  U hoeft niet te sjouwen met de zware banden;

 • check-rood

  Uw banden staan onder de juiste condities opgeslagen;

 • check-rood

  U bent verzekerd voor verlies/diefstal van de opgeslagen banden.