Header Audi Onderhoud

Audi Onderhoud

Wij staan klaar om jou te ontzorgen met elke servicebehoefte.

Je wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kies je voor ons, dan weet je zeker dat jouw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen jouw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert jou lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoud je daarmee de fabrieksgarantie.

AdBlue

AdBlue® is een biologisch afbreekbare vloeistof van gedemineraliseerd water (67,5%) en ureum (32,5%). In een Audi met TDI-motor wordt AdBlue gebruikt voor de nabehandeling van het uitlaatgas, net zoals het roetfilter en de SCR-katalysator.

AdBlue zit in een aparte tank. De inhoud en vulopening verschillen per model. Vaak is de vulhals achter de tankklep van jouw Audi te vinden, naast de tankdop voor de dieselbrandstof.

Het AdBlue-verbruik hangt af van de afgelegde afstand, de rijstijl en diverse omgevingsfactoren. Op het display op jouw Audi instrumentenpaneel verschijnt een melding als het nodig is om de AdBlue-tank bij te vullen. Wij hebben hier veel ervaring in, waardoor deze klus snel en eenvoudig is uitgevoerd. Een reguliere onderhoudsbeurt is daarvoor een goed moment, maar ook tussendoor bijvullen is mogelijk.

Airco Onderhoud

Niet iedereen weet hoe cruciaal een perfect werkend aircosysteem is. Audi Top Service wel. Zo weten wij zeker dat je een stuk prettiger onderweg bent als je kwalitatief goede en dus gezondere lucht inademt. En zo weten wij ook zeker dat je zo meteen een stuk frisser op weg bent als de zomer begint. Tijdig regulier onderhoud van jouw airco kan daarnaast duur onderhoud op de lange(re) termijn voorkomen. Want op het moment dat er echt iets mankeert aan jouw airco, sta je bijna altijd voor een grote uitgave. Allemaal zaken die misschien voor zich lijken te spreken, en dat horen ze ook te doen doen, tenminste, als je zorgt dat jouw aircosysteem in topconditie is.

Audi Directaanname

Door de Directaanname biedt Audi jou volledige transparantie in onderhoud of reparatie van jouw Audi. Audi Directaanname is een service waarbij een medewerker van de Audi dealer samen met jou de auto inspecteert. Jouw auto wordt dan op alle vitale delen gecontroleerd en je ontvangt een gedegen service advies voor zowel voor de korte als lange termijn. Zo ben je exact op de hoogte van de technische staat van jouw Audi. Een premium service toegespitst op jouw wensen waarbij jij als klant en jouw Audi centraal staan.

Vervangend vervoer

Is jouw auto in de werkplaats en wil je intussen toch genieten van de vrijheid die een auto biedt? Dan hebben wij de oplossing: wij bieden jou een betaalbare vervangende auto aan als je eigen auto voor onderhoud naar de werkplaats moet.

Als service krijg je tegen een aantrekkelijke vergoeding een vervangende auto mee voor de duur van het werkplaatsbezoek. Zo blijf je mobiel en hoef je je niet druk te maken over ophalen en brengen als jouw Audi naar de werkplaats moet.

Originele Onderdelen

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen.

Anders gezegd: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op jouw auto vertrouwen. Audi staat garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid. De kwaliteitseisen zijn precies omschreven en het productieproces wordt streng gecontroleerd. Kortom, jouw Audi is in goede handen bij ons. Wij gebruiken originele onderdelen van Audi en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek van Audi. Door de offerte weet je vooraf waar je aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of een reparatie.