Header Audi Clever Repair

Audi Clever Repair

Veel soorten kleine beschadigingen nagenoeg onzichtbaar weg te werken.

Maak een afspraak

Kleine beschadigingen aan uw Audi door dagelijks gebruik zijn onvermijdelijk. Zowel het interieur als het exterieur lopen het risico om beschadigd te raken. Audi heeft hiervoor slimme methodes ontwikkeld: Audi Clever Repair. Met Audi Clever Repair zijn veel soorten kleine beschadigingen nagenoeg onzichtbaar weg te werken.

De voordelen van Clever Repair:

  • Gebruik van innovatieve methodes, nieuwe lijmtechnieken en een nauwkeurige lokalisatie om de schade te herstellen.
  • In tegenstelling tot conventionele reparatiemethodes zijn bij deze speciale techniek geen vervangende onderdelen nodig.

Een technische voorsprong die je tijd en geld bespaart.

Audi kent de volgende Clever Repair methodes

Audi Clever Repair - exterieur:
Uitdeuken zonder spuitenvanaf € 75,-
Spot repairvanaf € 129,-
Bumperreparatievanaf € 129,-
Velgreparatievanaf € 89,-
Steenslagreparatievanaf € 99,-
 
Audi Clever Repair - interieur:
Bekledingherstelvanaf € 99,-
Dashboardherstelvanaf € 125,-
Ontgeurenvanaf € 59,-

Ruitschade aan jouw Audi?

Heb je ruitschade? Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als je steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loop je de kans dat je op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie je immers niets* met de Audi Ruitenservice.

Dankzij de Audi Clever Repair Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op een slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder je naar de ruit laat kijken, hoe minder je van de reparatie ziet.

Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Audi Clever Repair Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoef je meestal niet de portemonnee te trekken.

* In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaal je alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw verzekering om zeker te weten hoe het in jouw geval is geregeld.