Header Audi APK

Audi checks

Jouw Audi in Top conditie

Maak een afspraak

Audi Refresh Service

Jouw Audi weer in showroomstaat

Voor € 129,- zullen wij jouw auto wassen, reinigen, poetsen en in de was zetten. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding en het dashboard worden volledig gereinigd. Zo is jouw Audi na een vakantie weer in showroomstaat en tevens klaar voor de komende maanden.

Audi Zomercheck

Ga ontspannen de zomer in met de Audi Zomercheck. Voor slechts € 20,- controleren wij jouw Audi zorgvuldig op 20 essentiële punten zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen.

Aircocheck

Om jouw aircosysteem zomer en winter in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

De hele zomer het hoofd koel.

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kun je beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit jouw auto na activering van het aircosysteem, zodat je fris achter het stuur van jouw Audi zit. Om jouw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van jouw auto.

Aircocheck: nu voor € 19,95.

Controle werking essentiële onderdelen

  • Controle koelende werking
  • Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Jouw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer je airco onderhoud laat uitvoeren krijg je de Audi Aircocheck gratis. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.

Navigatie update

Voorzie jouw Audi opnieuw van de nieuwste wegenkennis met de navigatie-update. Nu voor slechts € 99,- in combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt.

Audi Occasion Check

Heb je u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs voor de Audi Occasion Check.

Voor €59,- controleren wij jouw nieuwe aanwinst. Zo ontvang je een compleet overzicht van de technische staat van jouw Audi en krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijd je met een zeker en veilig gevoel in jouw ‘nieuwe’ Audi.

Tijdens de Audi Occasion Check wordt jouw Audi op belangrijke punten gecontroleerd. Hierbij kun je denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvang je een volledige checklist met alle opmerkingen van ons.