Header Audi APK

Audi APK

Slechts € 30,- en gratis i.c.m. onderhoud.

Maak een afspraak

Bij Audi kies je voor kwaliteit en zekerheid. Wij beschikken namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor jouw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig. De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 30,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Bij periodiek onderhoud is de APK zelfs gratis (exclusief wettelijke afmeldkosten à €4,35).  

Wij denken graag met je mee: wij keuren jouw auto en je krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. Wij hebben de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen zodat we jouw auto direct dezelfde dag kunnen herstellen en je dus weinig van jouw kostbare tijd hoeft te verliezen en jouw eigen Audi weer ter beschikking heeft. Wanneer jouw Audi gekeurd dient te worden, kun je gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag ons naar de voorwaarden.

In deze video laten we je zien welke onderdelen allemaal aan bod komen tijdens de Algemene Periodieke Keuring en waarom wij als officiële Audi-dealer het adres zijn voor deze keuring.