Service

Het beste onderhoud

Ook na aanschaf van uw Audi, Volkswagen, SKODA, Seat, VW Bedrijfswagen of occasion blijven wij voor u klaarstaan. Met ons team van ervaren monteurs voeren wij graag het onderhoud en eventuele (schade)reparaties voor u uit. Ook voor de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto kunt u prima bij ons terecht.

Snel naar

Is uw auto toe aan onderhoud? Maak een afspraak

Onderhoud

Economy Service

Als u veel rijdt, is goed en periodiek onderhoud van uw bedrijfswagen essentieel. Om veilig op de weg te blijven en altijd met een gerust hart van A naar B te rijden, biedt de Volkswagen Economy Service uitkomst: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Met Economy Service bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. Zo blijft het onderhoud van uw oude, vertrouwde bedrijfswagen altijd up to date, ook als deze al een aantal jaren rondrijdt!

Prijsopgave vooraf:

Wilt u vooraf weten wat een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto bij ons kost? Geen probleem. Aan de hand van de voertuiggegevens van uw Audi, Volkswagen, SKODA of Seat maken wij een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat u besluit om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Wanneer u dat doet, krijgt u een vol jaar garantie op de onderdelen en de verrichte werkzaamheden.

Levering en montage van onderdelen en accessoires:

Wij leveren en monteren niet alleen onderdelen en accessoires van onze ‘huismerken’ Audi, Volkswagen, SKODA en Seat. Daarnaast kunnen wij uit ons uitgebreide assortiment ook accessoires van andere kwaliteitsmerken leveren en monteren. Wilt u uw auto technisch of uiterlijk meer inhoud of een persoonlijke uitstraling geven? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Vervangend vervoer:

Wanneer u door noodzakelijk onderhoud of schadereparatie geen gebruik kunt maken van uw eigen auto, bieden wij u een ruime keuze aan vervangend vervoer. Als uw eigen auto na een uitgebreide kwaliteitscontrole weer beschikbaar komt, wordt die natuurlijk zowel in- als uitwendig tot in de puntjes verzorgd aan u afgeleverd.