SEAT Vakantiecheck

Tijdens de vakantiecheck controleert de monteur je SEAT op maar liefst 30 punten. Ook vult ‘ie de vloeistoffen bij als dat nodig is én ontvang je een unieke SEAT rugtas (t.w.v. € 39) helemaal gratis. Maak nu een werkplaatsafspraak, want voor de rugtas geldt, op=op.

€ 19,95

Gratis unieke SEAT rugtas

Snel naar

Zomerbanden

Korting op zomerbanden

Doorrijden op winterbanden? Geen goed idee! Met de hogere temperaturen is de remweg veel langer. Zomerbanden rijden veiliger, gaan langer mee met deze temperaturen, dus zit jij relaxter achter het stuur. Geen zin in gewissel, dan zijn all-seasonbanden een goede optie. Tijdelijk ontvang je extra veel korting op nieuwe zomer- en all-seasonbanden. Dus zijn je huidige banden versleten? Dan kan je ze nu voordelig laten vervangen.  

Airco

Check en -onderhoud

Zeker weten dat je er lekker koel bij zit in je SEAT tijdens de hete zomermaanden? Laat dan een aircocheck uitvoeren voor € 19,95. Als uit de controle blijkt dat er onderhoud nodig is, dan heb je al vanaf € 139,- een grondige airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling.

Plan jouw aircocheck

Ruitensproeiervloeistof

Weg met insecten op je voorruit! Dankzij onze ruitensproeiervloeistof heb je altijd een schone ruit en helder zicht. 

25% korting op alle dakkoffers

Je neemt makkelijk alle bagage mee die je nodig hebt met onze scherp geprijsde dakkoffers!

Navigatie update

Een actueel navigatiesysteem is geen overbodige luxe. Zeker niet in het buitenland. Alleen in de maand juni voor slechts €99,-!

25% korting op alle dakdragers

Gemakkelijk te monteren en de ideale basis voor dakkoffers en fietshouders.