Seat Mii

FROM Mii TO YOU. Allemaal dezelfde smaak? Dat zou knap saai zijn. Daarom heeft de SEAT Mii een uitvoering speciaal voor jou. Met krachtige nieuwe kleuren, verfrissende interieur vormgeving en persoonlijke extra’s en opties. Dat wordt dagelijks genieten met jouw eigen Mii.

Seat Mii

JOUW SEAT Mii IS LEVERBAAR IN GEWELDIGE KLEUREN

met smaakvolle Colour Packs met stoere velgen en buitenspiegels. Creëer je eigen perfecte mix en kies zelfs een aparte dakkleur in wit of zwart. Beken kleur en show jouw eigen Mii. Via Seat.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Seat.nl ontvangt u een Seat code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

 Stel deze auto samen

 

Verrassend veel ruimte.

STAP IN DE SEAT Mii EN ERVAAR HET ZELF. Een compacte stijlvolle schoonheid met verrassend veel ruimte. Deze auto is een echte beauty, van binnen én van buiten. Welke bekleding past het best bij jouw Mii? Maak de styling compleet en kies voor een verfijnde finishing touch met een luxe lederen stuur en versnellingspook.

 

 

Start en geniet

EEN SELECTIE VAN EFFICIËNTE MOTOREN staat garant voor uitstekend rijgedrag, op iedere weg. De SEAT Mii Ecomotive motoruitvoeringen kennen een CO2-uitstoot van 97 g/km, en 83 g/km voor de Ecofuel motoren. Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen gaan betere prestaties op de weg niet ten koste van het milieu. Wil je steady rijden, ook op langere afstanden? Haal je voet van het gas en gebruik Cruise control. De Ecotrainer zet je in als je bewust je rijstijl wilt verbeteren. Dat is fun, veilig én duurzaam.

 

PANORAMISCH ZONNEDAK

Altijd al gedroomd van een cabrio?  Open het optionele grote panoramische schuif-/kanteldak van de Mii en laat licht en lucht naar binnen stromen. Rijden maar! 

 

VOLLEDIG VERBONDEN MET ALLES WAT JE NODIG HEBT.

De Mii wordt optioneel geleverd met een nieuw infotainmentsysteem. Intuïtiever, gebruiksvriendelijker en geweldig hightech. De verschillende state-of-the-art systemen sluiten naadloos aan bij de gebruikersbehoefte. You&Mii Music: prima kwaliteit voor de basis infotainment. You&Mii ColourConnection+ overtreft al je verwachtingen. Kies een menukleur die aansluit bij jouw stemming en geniet van een meeslepende muziekervaring met de surround sound speakers. Voeg daarbij de mogelijkheden van het Smartphone Integration system en DriveMii App en jouw Mii is niet alleen de meest stijlvolle auto op de weg, maar ook nog eens de slimste. Klein maar zeer fijn!

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen