Seat Leon

De SEAT Leon is de ultieme 5-deurs vol temperament en kracht. Mooi en stijlvol van buiten, sterk en innovatief van binnen. Dit zie je in de dynamiek van de strakke lijnen, dit voel je in de sublieme wegligging en de evenwichtige manier waarop je door de bochten gaat. Behoud altijd controle tijdens het rijden én als je stilstaat: onze state-of-the-art technologie past dan ook perfect bij jouw rijstijl. Voeg hier een zuinige, milieuvriendelijke motor en het geavanceerde Start/Stop-systeem aan toe en jouw ultieme rijervaring is compleet. Alles wat je in een auto zoekt, vind je in de SEAT Leon 5 deurs.

Seat Leon

Barcelona inspireert, activeert en stimuleert. Onze designers gebruiken de stad in het ontwerp van creaties. Een succesvol ontwerp ontstaat door te proberen. En nog eens te proberen. Door falen te zien als onderdeel van succes en nooit op te geven. Door te luisteren naar gevoel en te werken met hoofd, hart en handen. Tot het magische moment waarop je iets heel bijzonders ontdekt. 

 

scherper en sportiever

Op het eerste gezicht oogt de vernieuwde Leon als zijn vertrouwde broertje. Maar niets is minder waar. Naast de scherper vormgegeven bumpers, mistlampen en achterlichten is met name onderhuids een kwaliteitsslag gemaakt op het gebied van design, veiligheid en techniek. Met ondermeer een nieuwe middenconsole, LED-sfeerverlichting en het nieuwe 8 inch display is deze vernieuwde Leon klaar voor de toekomst. Comfortabel rijden kun je met extra's als Emergency assist en Traffic jam assist. Zodat je optimaal kunt genieten.

 

Ruimte voor al je plannen.

LEON ST NIEUWSGIERIG EN SPONTAAN? Dan beslis je graag op het laatste moment wat je wilt gaan doen. Kitesurfen, skaten of mountainbiken; je zegt het maar. De SEAT Leon past zich moeiteloos aan en geeft alle ruimte aan spontane beslissingen. In slechts een paar seconden vouw je een of meerdere stoelen neer. Of vergroot je de toch al indrukwekkende laadruimte door gebruik te maken van de dubbele vloer. Keuzevrijheid hangt soms samen met wat extra ruimte. De vernieuwde SEAT Leon is overigens ook geschikt voor mensen die ruim van tevoren precies weten wat ze willen gaan doen.

 

leon fr

OPEN DE DEUREN en de FR instaplijsten van aluminium stralen je tegemoet. Kruip achter het stuur van de FR, dat blijft een speciaal moment. Iedere keer weer. Het ingetogen maar toch indrukwekkende interieur verwelkomt je bij het instappen. Het stuur, de pookknop en de stoelen zijn allemaal voorzien van de FR initialen. Zo weet je direct dat je weer op weg bent naar een geweldige rijervaring. 

   

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Seat.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Seat.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen