Seat Arona

Na de succesvolle Seat Ateca volgt nu zijn kleine broertje, de Seat Arona. De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

Seat Arona

Nadat de inwoners van Barcelona eerst aan de beurt waren voor een sneak preview kregen ook wij ede kans om de auto te aanschouwen. En dat viel ons niet tegen. Zo wordt de auto standaard geleverd boordevol functionaliteiten en is deze beschikbaar in maar liefst 68 kleurencombinaties.

Eigen identiteit

Deze kleurencombinaties worden mogelijk doordat kopers de mogelijkheid wordt geboden het dak een andere kleur te geven dan de rest van de carrosserie. Dit in combinatie met diverse interieurkleuren maakt dat de auto beschikbaar is in 68 verschillende kleurcombinaties. 

Led verlichting

Zowel de verlichting aan de voorzijde van de auto als de remverlichting en achterlichten lichten zijn volledig LED. Het zorgt voor beter zicht aan de voorkant van de auto, terwijl het ter gelijken tijd zorgt voor een lager energieverbruik.

Technologie

Net als zijn broertjes en zusjes beschikt de nieuwe Seat Arona over diverse technologische snufjes. Zo beschikt de auto over keyless entry, wat het mogelijk maakt om de auto te openen en te starten zonder dat je de sleutel in je hand hebt; een 8-inch touch screen scherm, wat je direct kunt verbinden met je Apple of Android telefoon; en wordt de mogelijkheid geboden om telefoons draadloos op te laden.

 

BEKIJK DE BEELDEN

 

  

Onze eerste indruk

"Van de SEAT Arona wordt ik echt enthousiast. Krachtig, wendbaar, scherp, sportief en Zelfverzekerd, stoer en urban. Door zijn grote wielen en wielkasten oogt de auto echt heel sportief, het X logo is de C-stijl laat nog eens zien dat de auto wat X-tra’s te bieden heeft!! We krijgen ook een leuk motor aanbod, de top motor word de 1.5 TSI met maar liefst150PK. Ik kan niet wachten tot dat hij er staat!

Willem Groenevelt - Verkoopadviseur SEAT bij Maas Autogroep 

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via SEAT.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op SEAT.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen