Seat Alhambra

De SEAT Alhambra is waar ruimte, comfort en veiligheid elkaar ontmoeten. Combineer dit met een goed design en je hebt de ultieme MPV. Want mooi en praktisch kan heel goed samengaan. Ideaal voor het moderne gezin: ritjes naar het strand, op zaterdagochtend naar de voetbaltraining en autovakanties waren nog nooit zo comfortabel. Met 7 zitplaatsen biedt de SEAT Alhambra voldoende ruimte, verdeeld over 3 rijen. Bovendien staat veiligheid hoog in het vaandel bij deze gezinsauto: dankzij uiteenlopende technisch geavanceerde opties heb je altijd de controle. Tijdens het rijden, tijdens het parkeren, maar ook als je stilstaat. De prijs/kwaliteit verhouding van een auto van nog nooit zo in balans. De SEAT Alhambra: je kunt én wilt er niet omheen.

Seat Alhambra

Je hebt gezinsauto's en je hebt de vernieuwde SEAT Alhambra. Een gezinsauto met sportieve prestaties én multimedia plezier. Het interieur heeft een verrassende make-over ondergaan en voor extra power zorgt de krachtige TSI-motor. Voeg dat samen met een flinke dosis veiligheid en infotainment en je snapt waarom de vernieuwde SEAT Alhambra een onvergetelijke indruk maakt. 

HET GEZINSLEVEN VRAAGT REGELMATIG OM COMPROMISSEN. OM KIEZEN TUSSEN MOOI EN PRAKTISCH, of veilig en snel. Gaat het om je auto, dan hoef je wat ons betreft geen concessies te doen. De vernieuwde SEAT Alhambra combineert gewoon alles in een. Dus stap maar in. In het interieur is veel aandacht besteed aan details; design tot in de puntjes. De ergonomische stoelen zijn uitgevoerd in prachtige bekledingsstoffen die tegen een stootje kunnen. Optioneel zijn er voorin massagestoelen te plaatsen, voor een relaxte tussenstop. Veiligheid, zekerheid, licht en ruimte wordt benadrukt door slimme vormgeving en belijning. En zelfs als de 7 passagiersstoelen bezet zijn voelt de auto niet vol. Grote klasse, groots genieten.

DE ENORME RUIMTE (2.430 LITER) VAN DE VERNIEUWDE SEAT ALHAMBRA past bij een echte allround alleskunner. Met een gezin zit het leven vol verrassingen. Spontane invallen en onverwachtse ritjes met extra passagiers horen daar zeker bij. Vriendjes een dagje mee naar het strand? Een weekendje weg en stappen ook je (schoon-) ouders in? Heb je een sportwedstrijd en moet alle uitrusting mee? Deze auto zegt overal ja tegen. En denkt bovendien mee over het optimaal benutten van het interieur. Met zeven plat neerklapbare stoelen heb je een enorme laadruimte. Handige opbergvakken en compartimenten houden de boel netjes en overzichtelijk. Groots genieten, zonder grote rotzooi.

 

DEZE AUTO ZELF SAMENSTELLEN?

Via SEAT.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op SEAT.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen