De SEAT Tarraco bij Maas Autogroep

Voordeel tot ruim € 5.000

De Tarraco: Groots in formaat en klasse

Maak kennis met de nieuwste SEAT: de Tarraco. De grootste SUV van SEAT, die thuis is op elk terrein. Veel ruimte en standaard extra rijk uitgerust, met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen en achterlichten, en heel veel slimme veiligheidsfeatures. De Tarraco is innovatief, sportief, inspirerend, vernieuwend en combineert rijplezier en gebruiksgemak als geen ander. Hij is te krijgen in twee smaken: Style en Xcellence. Zoals je van ons gewend mag zijn, zijn deze helemaal samen te stellen naar eigen wens. Welke uitvoering je ook kiest, bij het kopen van een Tarraco weet je zeker dat je geniet van heel veel ruimte, luxe en veiligheid.
 

Voordeel tot ruim € 5.000

Have it all

Ruim. Sportief. Krachtig. Stijlvol. Een machtige SUV met genoeg ruimte voor de hele familie. In de Tarraco voel je je the king of the road. Je stapt in vanaf € 37990 en geniet van voordeel tot ruim € 5.000. Want onze familie-SUV is in prijs verlaagd én vanaf nu standaard uitgerust als Business Intense.²

Dit is hem

In de buitengewoon ruime Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen. 

On demand: comfort of dynamiek

De Tarraco is ontworpen om rijplezier en gebruiksgemak te combineren. Hij is ontwikkeld op basis van het nieuwe MQB-A-platform met lange wielbasis. Het optionele Dynamic Chassis Control (DCC) kent diverse settings. Zo kan de bestuurder afhankelijk van de trip kiezen voor maximale dynamiek of juist optimaal comfort. DCC kan op basis van de rij- en wegomstandigheden ook zelf de settings aanpassen. 

Kracht en efficiency

De Tarraco is leverbaar met TSI-benzinemotoren en TDI-diesels. Het benzinegamma bestaat nu uit een 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en een 2.0 TDI met 110 kW/150 pk. In een later stadium wordt de Tarraco ook leverbaar met andere motoren en alternatieve aandrijftechnologieën.

Assistentie van het hoogste niveau

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de Tarraco de modernste assistentiesystemen. De Tarraco is standaard uitgevoerd met Lane Assist, Front Assist inclusief fietser- en voetganger-herkenning, Emergency Call, Pre-crash Assist en Rollover Detection. Optioneel zijn Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist beschikbaar. 

Comfort en design

Het interieur benadrukt het grootse karakter van de Tarraco. De horizontale lijn in het dashboard vergroot het ruimtegevoel, terwijl het een impressie van zelfverzekerdheid geeft. Als bestuurder geniet je van het 10 inch digitale instrumentenpaneel én een 8 inch, zwevende touchscreen met Gesture Control.

Nieuwe lijnvoering

Een grote grille en scherp gesneden koplampunits sluiten perfect aan bij de nieuwe lijnvoering met de focus op driehoekige vormen. De Tarraco Style en Xcellence maken voor zowel de buiten- als binnenverlichting uitsluitend gebruik van LED-technologie.

Exterieur design

Vergroot jouw veiligheid én die van andere weggebruikers met deze dynamische LED achterlichten. Deze 20 inch lichtmetalen velgen vatten de essentie van de Tarraco: groot, hoogwaardig afgewerkt en met een strak design. 

De indrukwekkende grille maakt een statement op de weg. Het strakke design van de Tarraco wordt versterkt door de scherp gesneden Full LED koplampunits. Met het panoramadak waan je je buiten in het comfort van je eigen Tarraco.

Interieur design

Stel de bestuurdersstoel perfect af op jouw lichaam met de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met memory pack. Dat is comfortabel én veilig. Ga je voor een sportief, comfortabel of eco rijprofiel? SEAT Drive profile bepaalt jouw keuze onder andere de stuurbekrachtiging, airco en het schakelgedrag.

Verbind je telefoon (Apple en Android) gemakkelijk met het infotainmensysteem Full link. Het enige dat je nodig hebt? Een USB-kabel.  Een kleurentouchscreen van 8 inch, 8 luidsprekers en 3D-kaartweergave zijn slechts een paar pluspunten van dit luxe infotainmentsysteem Media System Navi Plus.

Innovatie

201908-Tarraco 11.jpg

Virtual cockpit

De kaart weergeven? Dat kan. Toch liever de tellers of veiligheidssystemen? Zo geregeld. Het display van de virtual cockpit is volledig af te stemmen op jouw smaak.

201908-Tarraco 14.jpg

Standaard al slim

Standaard is elke uitvoering uitgerust met onder andere Lane Assist en Front Assist. Het nieuwe Rollover Assist kan je optioneel erbij nemen.

201908-Tarraco 13.jpg

Veelzijdige ruimte

Flexibliteit is het sleutelwoord bij de Tarraco. Tover de SUV om tot familiewagen met de optionele derde zitrij of tot heuse verhuiswagen door de stoelen neer te klappen.

201908-Tarraco 10.jpg

Draadloos laden

Nooit meer een lege accu. Laad je telefoon draadloos op door hem in het speciale vak te leggen.

201908-Tarraco 12.jpg

Emergency Call Button

Geruster de weg op dan ooit. In het geval van een ongeluk geeft eCall automatisch een melding aan de hulpdiensten. En heb je hulp nodig zonder dat je een ongeluk hebt gehad? Druk dan zelf op de rode knop.

SEAT Tarraco FR PHEV

De SEAT Tarraco PHEV heeft het allemaal: een elektrische motor voor dagelijkse ritjes en een brandstofmotor voor al je avonturen. Grootst in gebruiksgemak wat het de ideale partner maakt voor de zakelijke rijder en avonturier.De Tarraco PHEV heeft een efficiënte aandrijflijn waarbij een 1.4 TSI samenwerkt met een elektromotor. Het systeemvermogen van 180 kW/245 pk maakt krachtige prestaties mogelijk, zoals een acceleratie van 0-100 km/u in 7,5 seconden en een topsnelheid van 205 km/u. Deze sportieve waarden gaan samen met zeer gunstige verbruikscijfers en de mogelijkheid om maximaal 48 kilometer** volledig elektrisch te rijden. De 12,8 kWh accu is via een wallbox (3,6 kW) in circa 3,5 uur volledig opgeladen. De energie die tijdens het afremmen vrijkomt, wordt omgezet in elektriciteit. Zo optimaliseert de Tarraco PHEV ook tijdens het rijden de elektrische actieradius. De CO2 uitstoot van de Xcellence PHEV bedraagt 44 gram/km en voor de FR PHEV 41 gram/km.

Tarraco

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

² Genoemde voordeel betreft een verlaging van de consumentenadviesprijs en korting op het Business Intense pakket. Het klantvoordeel is verschillend per Tarraco Business Intense uitvoering en kan oplopen tot €5.145. Geldig vanaf 29 april 2021.