SEAT winter acties bij Maas Autogroep

Winteracties van SEAT

Wees de winter voor

Met de winteracties van SEAT ben jij de winter een stapje voor. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele najaarsstorm jou meer tegen.

Kom maar op, winter!

Beslagen autoruiten, handschoenen en mutsen - de winter komt eraan. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en jouw SEAT klaar om op avontuur te gaan. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan ben jij volledig voorbereid op de koudste maanden van het jaar.

Gratis opbergbox

Doe de wintercheck

Is jouw SEAT winter-proof? Voor slechts € 20 controleren onze monteurs de auto op enkele belangrijke punten, én worden alle vloeistoffen gratis bijgevuld. Extra leuk: je krijgt bij je wintercheck een opbergbox cadeau t.w.v. €36,95!

Bandenwissel

100% najaarsproof

Dat het weer in Nederland onvoorspelbaar is, hoeven we je vast niet te vertellen. Wil je zeker weten dat je dit najaar veilig op pad kan, ook als het weer opeens omslaat? Met een set winterbanden rijd je een stuk veiliger tijdens een herfststorm of sneeuwbui. Wissel je zomerbanden op tijd om voor je winterbanden, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Kies op tijd voor winterbanden

Ontdek hier waarom

Accessoires voor jouw SEAT

Zo kom jij het najaar door

Met een SEAT heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je meer! Van dakdragers en bagageboxen tot mattensets en winterwielen, met de onderstaande voordelige accessoires ben jij volledig voorbereid op de winter.

Bekijk alle accessoires

Voorwaarden

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2020 tot en met 28 februari 2021.