2205-seat-unexpected-deals-04.jpg

SEAT Unexpected Deals

De mooiste acties in het leven zijn onverwachts!

Onverwachte deals voor onverwachte prijzen

Unexpected Deals

De mooiste acties in het leven zijn onverwachts. Daarom doen we het bij SEAT graag nét even anders en introduceren we met de Unexpected Deals onverwacht aantrekkelijke prijzen. Laat je verrassen door de FR Business actiemodellen en een extra scherp financieringsaanbod.

Kies jouw deal

Ga je voor financieren?

Ibiza

Laat je meenemen door de energie van de nieuwe Ibiza. Financier ‘m nu al vanaf € 179* p/m.

Arona

Ga voor uitdagend. Ga voor de compacte SUV. Financier ‘m nu tijdelijk vanaf € 199* p/m.

Ateca

Onze populairste SUV financier je met de Unexpected Deal extra voordelig. Vanaf € 289* p/m.

Of toch voor een Limited Edition?

Leon

Durf voor sportief en nét even anders te kiezen, kies de Leon FR Business.

Leon Sportstourer

Strak uiterlijk. Ruim innerlijk. De Leon Sportstourer FR Business heeft hét.

Tarraco

In onze grootste SUV houdt niets je meer tegen. Nu tijdelijk beschikbaar als Limited Edition.

Unexpected Deal

Nu vanaf € 179* per maand

De aankoop van jouw nieuwe SEAT spreiden over meerdere maanden? Dat kan. Nu tijdelijk extra voordelig. Met de Unexpected Deal financier je een SEAT al vanaf € 179* per maand, inclusief SEAT Autoverzekering. Ontdek de actie en alle voordelen van privé financieren.

Unexpected Deal

De sportieve FR, nu nóg voordeliger

Waarom voor standaard gaan als een Limited Edition je nieuwe standaard kan zijn? Kies voor de Limited Edition FR Business uitvoering. Dat is de sportieve FR, nu nóg voordeliger. Verkrijgbaar op de Leon, Leon Sportstourer en Tarraco.

* Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 6,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 26% en slottermijn van 40% obv de contante prijs auto. Inclusief SEAT Autoverzekering. Let op: € 1.500 korting geldt zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 6,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via SEAT Financial Services. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.