2111-seat-economy-01.jpg

SEAT Economy Service

Geniet zonder zorgen

Gaat jouw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is*. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Geniet zonder zorgen

Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Maas Autogroep kent als geen ander alle ins- en outs van jouw SEAT en beschikt over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de volgende zekerheden en voordelen bieden.

Alles op een rijtje

De voordelen van SEAT Service

  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • Geen verrassingen achteraf
  • De hoogste kwaliteit
  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is

4 jaar reparatiegarantie

Bij SEAT krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële SEAT dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp

Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland.

De hoogste kwaliteit

De SEAT dealer kent jouw auto als geen ander. Onze servicemonteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor jouw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en SEAT Originele onderdelen ® (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage).

15% voordeel als jouw SEAT 5+ jaar is

Op onderhoudswerkzaamheden krijg je 15% voordeel vanaf het moment dat jouw SEAT 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van SEAT Service. Dat is waar Economy Service voor staat.Wel alle voordelen van SEAT Service, maar dan tegen een lagere prijs. Doordat onze dealers al jaren ervaring hebben als een SEAT 5 jaar of ouder is en monteurs op de hoogte zijn van alle ins- en outs, kan er efficiënt gewerkt worden. Hierdoor en omdat er voor oudere modellen minder geïnvesteerd hoeft te worden, kan het onderhoud goedkoper aangeboden worden, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

*SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.