20210604 Private Lease

Private Lease

Zorgeloze kilometers met de zekerheid van onze sterke merken

Private lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Bij private lease zijn alle kosten inbegrepen: afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, schadeverzekering inzittenden, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pechhulp, BTW en vervangend vervoer na 24 uur.

Private lease laat zich het eenvoudigst vergelijken met een telefoonabonnement. De belbundel kan vergeleken worden met het jaarkilometrage en de abonnementskosten met het maandbedrag van de auto. Bij een telefoonabonnement hoort een telefoon, bij private lease een nieuwe auto. Private lease omvat alle kosten, er hoeft alleen nog maar te worden getankt.

De voordelen van Private Lease

Wat is private Lease?

Meer dan 85% van alle autobezitters in Nederland weet niet wat hij maandelijks kwijt is aan zijn auto, zo blijkt uit onderzoek van GFK. Om grip te krijgen op de autokosten kun je een auto private leasen. Maar het kan ook zijn dat het moment is gebroken dat je huidige auto moet worden vervangen. Wat is dan de beste keuze voor jou en je portemonnee? Ga je een auto leasen of kopen? Het aankopen van een nieuwe auto heeft als voordeel dat alles naar wens geselecteerd kan worden, maar vergt wel een behoorlijke investering. Je moet er ook het spaargeld voor hebben.

Private leasen is eenvoudig, overzichtelijk en voordelig. Voor een aantrekkelijk en vast tarief heb je zekerheid over al je autokosten. Het aanvragen is net zo helder. Je kiest uit alle modellen de lease auto die het best bij je past. Binnen het complete leasepakket regelen wij alles.

NEW IBIZA 670

Inbegrepen zijn:

 • tick

  Rente en afschrijving

 • tick

  Reparatie, onderhoud en banden

 • tick

  Schadeherstel en ruitreparaties

 • tick

  All-in verzekering + ongevallen inzittenden verzekering

 • tick

  24/7 pechhulp binnen heel Europa

 • tick

  Wegenbelasting

 • tick

  Vervangend vervoer na 24 uur

Je hoeft alleen nog maar te tanken!

...of stel zelf je auto samen

Natuurlijk kun je ook via onze private lease configurator een auto volledig samenstellen naar jouw wensen. Kies je kleur, de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Verder heb je ook nog de mogelijkheid om aanvullende opties te selecteren zoals zomer en winterbanden of pechhulp. Natuurlijk kun je ook samen met ons de keuze maken in de showroom.

Het aanvraagproces

Ook benieuwd naar wat de stappen zijn die doorlopen worden nadat je je favoriete model hebt uitgezocht? We vertellen het je graag hier. Het aanvraagproces is makkelijker dan je denkt!

 1. Model uitzoeken en offerte aanvragen
  Als eerste zoek je natuurlijk een model uitzoeken. Dat kan een auto zijn die we op voorraad hebben, of een die je zelf of met ons samenstelt en vraag een vrijblijvende offerte aan.
   
 2. Wij nemen contact met je op
  Als je een offerte hebt opgvraagd, nemen we contact met je op. Voor dat we het leasecontract tekent, wil je wellicht nog een proefrit maken.
   
 3. Krediet check bij BKR
  Als voorwaarde voor het Keurmerk Private Lease, moeten we ervoor zorgen dat de financiële lasten die bij private lease komen kijken altijd draagbaar zijn. Daarom checken we je kredietwaardigheid bij het BKR te Tiel. Zij vertellen ons of je nog andere kredieten hebt openstaan en of je genoeg financiële draagkracht hebt om een private lease contract af te sluiten.
   
 4. Het contract wordt opgesteld en getekend
  Wanneer je aanvraag geaccepteerd is maken we de contracten op. Hierin staat de looptijd en het aantal kilometers duidelijk aangegeven. Ook het vaste maandbedrag dat je moet betalen komt hier duidelijk in terug. Als je het hier allemaal mee eens bent, dan teken je het contract en bestellen we de auto. Als je gekozen hebt voor een voorraadmodel, dan kun je er vaak al direct mee wegrijden!
   
 5. De auto wordt besteld
  Wanneer de auto besteld wordt bij de fabriek, wordt hij helemaal nieuw gefabriceerd. Dit betekent dat je hem dus zelf hebt samengesteld naar jouw specifieke wensen! Het in elkaar zetten van de auto kan soms wel een paar maanden duren, hou daar dus rekening mee wanneer je je contract tekent. Als je direct weg wil rijden dan kan een voorraadmodel beter bij je passen.
   
 6. De auto wordt geleverd
  En dan is het moment eindelijk daar… je gloednieuwe auto is klaar! Hij wordt netjes voor je schoongemaakt, gecheckt en afgeleverd. Je kunt hem bij ons ophalen en je contract gaat lopen. Veel plezier met je nieuwe auto!

Keurmerk private lease...

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is een door de leasebranche opgezette kwaliteitsnorm, die is opgesteld in samenwerking met onder andere de Consumentenbond. Naast redelijke en helder omschreven voorwaarden is een van de eisen van het keurmerk dat de kredietwaardigheid van de consument wordt getoetst voor het aangaan van een leasecontract. Hiermee wordt je beschermd tegen te hoge maandlasten

Private Lease bij Maas Autogroep wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden.

20210616 Private Lease keurmerk

...met 5 zekerheden:

 • tick

  Eerlijke voorwaarden

  die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

 • tick

  Compleet product

  Eigenlijk hoef je alleen nog maar te tanken.

 • tick

  Bescherming tegen te hoge financiële lasten

  Daardoor heb je de zekerheid dat de maandelijkse leasekosten betaalbaar blijven.

 • tick

  14 dagen bedenktijd

  Je moet immers zorgeloos kunnen genieten en een goede keuze kunnen maken.

 • tick

  Zekerheid bij klachten

  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Keurmerk private lease

* Maas Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private Lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.