Dé autodealer van het Groene Hart

Wij zijn MAAS Autogroep, dé autodealer met negen vestigingen in het 'Groene Hart’. Een familiebedrijf. En officiële dealer van de sterke merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer dan 250 medewerkers zijn we elke dag met veel passie aan de slag om onze klanten blij te maken.

Net voor de zomer 2019 hebben wij de Van Beynum Autogroep overgenomen. Twee familiebedrijven die hun krachten hebben gebundeld om te bouwen aan een toekomstgericht dealerbedrijf met een uitermate sterke positie in het 'Groene Hart'.

Als collega's hebben we een sterke band met elkaar en zijn hiermee graag van waarde voor onze omgeving. We spreken dezelfde taal en begrijpen elkaar, zo is onze dienstverlening persoonlijk en staan we altijd open en eerlijk naast onze klant.  

Als Maas Autogroep doen wij zoveel meer: We hebben de blik gericht op de toekomst van mobiliteit, zonder de verkoop en het onderhoud van auto’s uit het oog te verliezen. We hebben altijd een oplossing op maat: van schadeherstel, (private)lease tot een ruim aanbod occasions. Zo bieden wij een totaalpakket aan mogelijkheden waarvoor onze klant ons nog generaties weet te vinden.  

Geschiedenis.

We kijken liever vooruit.

Sinds onze oprichter Jan Maas in de jaren 60 zijn autobedrijf in Nieuwkoop startte is er veel veranderd. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een krachtige merkdealer met 9 prachtige vestigingen. 

Door de jaren heen is er veel veranderd maar toch ook weer niet. Het pionieren en ondernemen zit nog altijd in ons bloed.

Met passie voor auto's

Na Jan Maas hebben de zonen Gé & André en schoonzoon Piet Maas de winkel overgenomen. Met veel passie hebben zij het merk Maas neergezet in de omgeving. Na het vertrek van Gé en André, zet Piet Maas het bedrijf verder voort. Toen zoon Ronald Maas bij het dealerbedrijf kwam werken, was het tijd voor Piet Maas om te genieten van zijn pensioen. Samen met zwager Marcel Verkleij heeft Ronald de Maas Autogroep uitgebreid met de vestiging Uithoorn (in 1997) en de vestiging Alphen aan den Rijn (in 2011). Sinds het vertrek van Marcel in 2017 staat Ronald "alleen" aan het roer van de Maas Autogroep.  

De afgelopen jaren heeft de Maas Autogroep vaak de 'hamer en beitel' in handen genomen. Zo hebben er de afgelopen jaren meerdere verbouwingen en nieuwbouw plaatsgevonden:  

  • 2017: de showroom Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens in Alphen aan den Rijn is volledig verbouwd. In mei 2017 is de grote opening geweest.
  • 2017: de showroom voor Škoda en SEAT in Nieuwkoop is volledig verbouwd. De opening was in oktober 2017.
  • 2018: In 2017 is gestart met de bouw van een nieuw occasioncenter in Uithoorn. Deze is in zomer van 2018 geopend.
  • 2019: Maas Autogroep en Van Beynum Autogroep bundelen hun krachten. De Maas Autogroep heeft in mei 2019 alle dealerbedrijven van Van Beynum Autogroep (Gouda, Woerden, Moordrecht) overgenomen.

Ambassadeurs

Wij vernemen steeds vaker dat onze klanten hun positieve ervaring met Maas Autogroep delen met hun omgeving. En wij zijn van mening dat onze ambassadeurs een beloning verdienen! Daarom hebben wij een vriendenvoucher ontwikkeld.

Sponsoring

Ieder jaar ontvangt Maas Autogroep veel sponsoraanvragen. Elk half jaar neemt de directie van de Maas Autogroep een besluit over de sponsor- en of donatieverzoeken. We moeten daarin vanzelfsprekend keuzes maken: Helaas kan niet iedereen zondermeer rekenen op een bijdrage. Om de hoeveelheid aanvragen overzichtelijk te houden, zijn er spelregels opgesteld​.

Kinderpagina

Soms begint de liefde voor een automerk al vroeg, soms is deze met de paplepel ingegoten. Voor al die jonge Audi, Volkswagen, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens fans hebben we deze pagina opgericht. Hier kun je leuke kleurplaten vinden maar ook meer informatie over de merken wanneer je graag een spreekbeurt erover zou willen houden.