Over Maas

Over ons

Maas Autogroep is trots dealer en servicepunt van de merken Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens. Naast onze showrooms en werkplaats beschikt Maas Autogroep ook over een eigen schadewerkplaats en een groot occasioncenter. 
 
Kiezen voor Maas betekent kiezen voor een hecht familiebedrijf waarin de passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze merken vragen om ondernemende mensen die met passie willen presteren. We geven onze mensen vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheden. We investeren veel in de ontwikkeling van onze mensen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Maas Autogroep, gewoon bijzonder.

Maas Autogroep is een sterk groeiend en innovatief familiebedrijf. En samen met onze 300 werknemers werken we elke dag aan ons “Gewoon bijzonder” motto. Wij maken het bijzonder gewoon. Dat is wat Maas zo uniek maakt. Wij gaan verder dan andere autobedrijven, want wij zijn vindingrijk en gaan tot het uiterste voor onze klanten.. en voor onze werknemers. Onze standaard is bijzonder, hoewel in onze ogen het bijzondere gewoon is.

Het is waar alle werknemers vanuit onze vestigingen in Het Groene Hart elke dag weer vol passie aan werken en zij zijn het die ons "gewoon bijzonder" maken.

Een greep uit onze medewerkers

Geschiedenis

Sinds onze oprichter Jan Maas in de jaren 60 zijn autobedrijf in Nieuwkoop startte is er veel veranderd. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een krachtige merkdealer met 8 prachtige vestigingen. Door de tijd heen is er veel veranderd maar toch ook weer niet. Het pionieren en ondernemen zit nog altijd in ons bloed.

Na Jan Maas heeft zoon Piet Maas de winkel overgenomen. Met zijn passie heeft hij het merk Maas neergezet in de omgeving. Nadat zoon Ronald Maas in de winkel kwam, was het tijd voor Piet om te genieten van zijn pensioen. Samen met zwager Marcel Verkleij heeft Ronald de Maas Autogroep verder uitgebreid met de vestiging Uithoorn (in 1997) en de vestiging Alphen aan den Rijn (in 2011). Sinds het vertrek van Marcel in 2017 staat Ronald "alleen" aan het roer van de Maas Autogroep. 

De afgelopen jaren heeft de Maas Autogroep vaak de hamer en beitel in handen genomen. Zo hebben er de afgelopen jaren meerdere verbouwingen en nieuwbouw plaatsgevonden:

  • 2017: de showroom Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens in Alphen aan den Rijn is volledig verbouwd. In mei 2017 is de grote opening geweest.
  • 2017: de showroom voor Skoda en Seat in Nieuwkoop is volledig verbouwd. De opening was in oktober 2017.
  • 2018: In 2017 is gestart met de bouw van een nieuw occasioncenter in Uithoorn. Deze is in zomer van 2018 geopend.
  • 2019: Maas Autogroep en Van Beynum Autogroep bundelen hun krachten. De Maas Autogroep heeft in mei 2019 alle dealerbedrijven van Van Beynum Autogroep (Gouda, Woerden, Moordrecht) overgenomen.

Meer weten over onze vestigingen?