VW Transporter

VW Transporter

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de Transporter gesloten bestelwagen net als zijn voorgangers. De Transporter gesloten bestelwagen. Méér... van hetzelfde.

 

Zullen we samen een stukje rijden?

VW Transporter

Méér… van hetzelfde

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Denkt u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra kilometers op 1 liter diesel weg, dan is de bestelbus net als zijn voorgangers. Bij het kopen van de Transporter gesloten bestelbus krijg je dus méér… van hetzelfde. 

Wat het werk ook met zich meebrengt, de Transporter biedt daarvoor de perfecte oplossing. In totaal zijn er tien varianten leverbaar, voor een op maat gesneden toegang tot de laadruimte. De achterklep behoort bij alle Transporters met normaal en middelhoog dak tot de standaarduitrusting. De hoge openingshoek maakt comfortabel in- en uitladen mogelijk en als het regent, dient de achterklep als afdak. Standaard is de achterklep bij de Gesloten Bestelwagen. Bij de Kombi en de Dubbel Cabine is deze voorzien van een achterruit Tegen meerprijs kan de Transporter met normaal en middelhoog dak worden voorzien van achterdeuren. Deze zijn naar keuze gesloten of voorzien van ruiten en desgewenst voorzien van een openingshoek van 250°en zijdelingse scharnieren. De versies met hoog dak beschikken standaard over
achterdeuren, naar keuze zonder of met ruiten.

De Transporter in beeld

Het interieur.

Wie instapt in de Transporter, merkt hoeveel ervaring de zesde generatieheeft. Alles zit op de juiste plek, zit perfect binnen handbereik en is hoogwaardig afgewerkt. De uitgebreide verstelmogelijkheden maken een optimale zitpositie mogelijk. Naast hoogteverstelling kan de bestuurdersstoel desgewenst ook worden voorzien van een instelbare ledensteun en armleuningen.

De tegen meerprijs leverbare Boordcomputer 'Plus' toont de bestuurder alle belangrijke informatie in één oogopslag, bijvoorbeeld met betrekking tot het bereik, de reistijd, de buitentemperatuur en de aanbevolen versnelling

Het opbergsysteem.

De Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van de werkdag biedt het interieur tal van opbergmogelijkheden. Door de slimme plaatsing van de verschillende opbergvakken en bekerhouders wordt het interieur een werkplek die in alle opzichten klopt. Kostbare voorwerpen kunnen veilig worden opgeborgen in het afsluitbare dashboardkastje, documenten vinden een plekje in het open opbergvak van DIN A4-formaat, brillen zitten binnen handbereik in het vakje in de dakconsole en in de flessen- en bekerhouders is altijd wat te drinken voorhanden. En mocht u nog meer dingen nodig hebben voor uw werk: de modelvarianten met middelhoog en hoog dak bieden extra opbergruimte in het dak. Alles zit binnen handbereik op het moment dat u iets nodig hebt. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-volts aansluiting.

Het innovatieve infotainmentsysteem.

Dankzij state-of-the-art techniek staat u in de Transporter altijd in contact met de wereld. Volkswagen Car-Net biedt u vooruitstrevende mobiele online diensten. App-Connect. Hiermee worden geselecteerde apps van uw smartphone weergegeven op het display van het radiosysteem of het navigatiesysteem. Car-Net Guide & Inform (geen afbeelding). De mobiele online diensten van Car-Net Guide & Inform zijn bijzonder handig. Via internet wordt namelijk voortdurend actuele informatie verzameld die verwerkt wordt door het navigatiesysteem. Als er bijvoorbeeld een file ontstaat, wordt de route automatisch aangepast. Bovendien kunnen de voordeligste benzinestations in de buurt worden aangegeven of parkings met vrije parkeerplaatsen bij uw bestemming en nog heel veel meer. 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Verschil moet er zijn: Volkswagen Transporter

ACTIE