Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Komend najaar introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe Crafter. En als we zeggen nieuw, dan bedoelen we nieuw op alle fronten.

 

Zullen we samen een stukje rijden?

Crafter

De grotere broer

De Transporter-serie heeft hiermee een 'grote broer' gekregen. U kent de Crafter als eeen van de grootste en meest veelzijdige bedrijfswagens. Nu kunt u ook zijn zuinigste, krachtigste en betrouwbaarste kant leren kennen. De verhouding tussen prestaties en brandstofverbruik van de nieuwe Common Rail TDI- motoren is voorbeeldig en zijn speciaal voor het zware werk ontwikkeld.

De Crafter in beeld

Brandstof- en onderhoudskosten laag

De nieuwe Crafter biedt u heel veel bedrijfswagen voor uw geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn uw brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor uw onderneming. Brandstofverbruik Ø 7,4-7,8 L/100 km (1L op 13,5 – 12,8), CO2-uitstoot: 193-204 g/km.

De nieuwe Crafter is leverbaar in drie gewichtsklassen met diverse laadvermogens, drie wielbases en in vier verschillende uitvoeringen: Gesloten bestelwagen, Kombi, Pick-up en Chassis cabine.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Verschil moet er zijn: Volkswagen Craffter

ACTIE