Volkswagen Amarok

Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers.

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

 

Zullen we samen een stukje rijden?

Amarok

Vol temperament

Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen.

De Amarok in beeld

Permanente vierwielaandrijving 4MOTION, offroad-ABS en Hill Descent Assist.​

De nieuwe Amarok biedt een hoog rijcomfort op vrijwel elke ondergrond. Dankzij het perfect uitgebalanceerde onderstel
in combinatie met een zeer moderne aandrijflijn en state-ofthe-art motoren. De off-road ABS functie verkort de remweg
in het terrein.

Rubuuster.

Robuust ladderchassis en een hoog trekvermogen (tot 3,5 t*)​

Met zijn uiterst robuuste constructie en hoogwaardige afwerkingskwaliteit maakt de nieuwe Amarok indruk zelfs in robuust werkterrein met zware belasting. Dankzij het sterke ladderchassis, dat voor een hoge stabiliteit zorgt, en speciale bladveren kan de nieuwe Amarok tot 1 ton laden en tot 3,500 kg trekken.

 

Groter.

Breedste laadopening tussen de wielkasten in zijn klasse - Europallets passen overdwars in het voertuig. ​

Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. De combinatie van de laadvloer van 2,52m2, hoge zijpanelen van 508 mm en de lage tildrempel van 780 mm maakt de laadruimte tot uitermate praktisch en royaal.

e-Crafter

Exclusiever.

Nieuw dashboard met premium uitrusting, nieuwe infotainmentsystemen en de mobiele online diensten Car-Net. Comfortabel en luxe. De nieuwe Amarok heeft een nieuw dashboard met sierlijst en een opbergvak van A4-formaat. 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.